Born to race – un film de colecție

Danny este un tînăr înnebunit după cursele de mașini. A moștenit această pasiune de la tatăl său care cu mult timp în urmă era cît pe ce să devină o legendă a curselor cu mașini. Acum, însă, relația cu tatăl său(Frank) nu e tocmai una de prietenie. Părinții săi au divorțat, iar Danny  a rămas să locuiască cu mama și tatăl său vitreg. În tot acest timp, băiatul a reușit să se califice în echipa națională a șoferilor de curse. Aceasta e cea mai mare realizare a lui, dar ….  după ce într-o bună zi Danny se avîntă într-o cursă ilegală de mașini și ajunge pe mîna poliției, mama sa decide să-l trimită să locuiască cu tatăl său, bărbatul pe care el nu l-a văzut de 5 ani și despre care își amintește doar că era un alcoolic. 

Danny nu se poate împăca cu ideea că va trăi sub același acoperiș cu tatăl său, pentru care are doar sentimente de ură. Altfel nici nu se poate ținînd cont de faptul că acesta i-a părăsit pe cînd Danny era mic. Totuși, alături de tatăl său, care a ajuns un mecanic priceput, alături de  noii lui colegi pasionați și ei de viteză, dar și alături de iubita rivalului său pentru care Danny face o pasiune, tînărul  începe o nouă viață. Pasiunea pentru cursele de mașini nu-l lasă nici pentru o clipă, în noile împrejurări, Danny se trezește la un pas de a participa la campionatul de curse al Liceului, dar pentru aceasta are nevoie de permisiunea tatălui. Frank, însă nu vrea nici în ruptul capului ca băiatul său să-i calce pe urme și să aibă parte de un destin sumbru ca și al său. 

Totuși, văzînd că fiul celui mai mare rival al său îi face zile fripte lui Danny, Frank îi întinde lui Danny o mînă de ajutor în speranța că acesta va reuși să cîștige campionatul curselor de mașini, realizare cu care el nu s-a putut mîndri în tinerețe. 

Autor text- Cristina Popa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: