Nativul Fecioară:profil psihologic și comportament în dragoste

Culori potrivite- alb, violet, verde, albastru

Florile preferate- macii roșii și astrele

Zi norocoasă- miercuri

Zile cu ghinion- joi, vineri

Cifre norocoase- 3,5,6,12, 20, 27

Persoanele născute în intervalul 24 august- 2 septembrie sînt patronate de Soare. Sînt firi echilibrate , iubitoare de o viață sedentară. Persoanele născute în intervalul 3-11 septembrie sînt patronate de Venus. Acestea sînt misterioase, firi închise și chiar timide. Deseori dau dovadă de egoism. Persoanele născute în intervalul 12-23 septembrie sînt patronate de Mercur. Firi modeste și deseori lenoase. 

 Nativul în fecioară nu crede în intuiție. În schimb e o fire curioasă și pretențioasă. Deseori îi critică pe cei din jur și nu-și recunosc propriile defecte. Înainte de a acționa analizează bine situația. Cînd e vorba de muncă, muncesc din greu fără a face nazuri. Preferă stilul vestimentar clasic, lipsit de fantezie. Nu urmează cu fidelitate tendințele modei și se desparte cu greu de hainele din garderoba sa. Este mereu îngîndurat și asaltat  de griji. E o fire sinceră, pe care te poți mereu baza. Deseori o fac pe bolnavul cînd au de dus undeva unde n-au chef sau cînd au de făcut ceva ce nu le aduce plăcere. Iubește curățenia și ține neapărat ca totul în casă să lucească. 

La serviciu poate lucra atît de sine stătător cît și în echipă. Cu subalternii este o fire exigentă. Își iubește la nebunie munca pe care o face. Nu aruncă cu bani în stînga și-n dreapta. Este o fire calculată, mereu pune ceva bani deoparte pentru zile negre. Nu se aventurează în jocuri de noroc. Meserii potrivite: medic, designer, administrator de magazine, operator, secretar, fermier. 

În dragoste detestă așteptarea și surprizele. Nu-și face deloc iluzii și nu obișnuiește să vadă viața prin ochelari roz. Unele femei Fecioare nu se grăbesc să încerce sentimentul maternității de teama că își vor pierde silueta. Altele sînt mame exemplare și iubitoare. De la partener cer fidelitate maximă. În dragoste nu-și arată sentimentele în public nici prin fapte nici prin cuvinte. Nu au curaj să facă primul pas într-o relație și deseori rămîn singuri doar pentru faptul că la un moment dat au stat prea mult pe gînduri. Fecioara este semnul zodiacal în care se nasc cei mai mulți celibatari. Parteneri potriviți pentru acești nativi sînt: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion. Contraindicați le sînt Săgetătorul și Berbecul. 

Reclame

Un răspuns to “Nativul Fecioară:profil psihologic și comportament în dragoste”

  1. aici aveti dreptate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: