Derailed- un film de colecție

Charles Schine, un director de publicitate a cărui mariaj se ruinează pe fundalul maladiei fiicei sale bolnavă de diabet zaharat,  face naveta la Chicago cu trenul de 8:43 dimineața. Într-o bună zi Charles pierde trenul și așa o cunoaște pe Lucinda Harris- o femeie seducătoare care îi fură mințile. Lucinda e consilier financiar. Ca și Charles ea e căsătorită și are copii, dar nu e îndeajuns de fericită în căsnicie. Cei doi ajung să simtă o atracție reciprocă nemaipomenită unul pentru celălalt. Se întîlnesc pe ascuns mai întîi iau prînzul împreună, după care cocktail-uri după serviciu și într-o seară aventura lor îi duce într-o camera de hotel. 

Seara aceea urma să fie nemaipomenit de frumoasă pentru ei, dar într-o secundă totul s-a transformat într-un coșmar. Un individ violent pe nume LaRoche , intră cu forța în camera lor de hotel și-i amenință cu arma. Charles este lovit cu sălbăticie, iar Lucinda devine victima unui viol. Cînd coșmarul sfîrșește, cei doi ajung decid să nu raporteze violul la poliție, pentru ca nimeni să nu afle de aventura lor extraconjugală. Charles și Lucinda se înstrăinează unul de celălalt.

La scurt timp, însă, La Roche reapare în viața lui Charles, șantajîndu-l și cerîndu-i la schimbul tăcerii sale 20.000 de dolari. Mai mult de atît, La Roche îi spune că îi va ucide soția și fiica dacă el nu îi va aduce banii. Charles face rost de bani și îi îndeplinește doleanțele violatorului. Peste o lună, La Roche îl sună și îi cere de această dată 100.000 de dolari. Charles plătește un coleg de serviciu să îl elimine pe La Roche. Ideea nu s-a dovedit a fi una tocmai reușită, întrucît colegul său de serviciu este ucis, iar el devine suspectul numărul 1 în acest omor.

La scurt timp, La Roche revine cu un telefon, spunîndu-i că viața  Lucindei depinde de el și de cele 100000 de dolari, bani pe care el urmează să îi aducă. Îngrijorat pentru viața Lucindei, Charles ia din economiile puse deoparte pentru tratamentul fiicei sale și merge la La Roche. Lucinda e salvată, dar ea îl urăște pe Charles că a atras-o în această aventură de coșmar. A doua zi Charles încearcă să dea de ea la serviciu, dar află că Lucinda l-a mințit în tot acest timp. Ea s-a dat drept șefa sa, și a pus la cale toată înșelătoria aceasta cu soțul ei- violatorul La Roche. 
Cum va proceda Charles, aflați vizionînd pelicula.  

Autor text- Cristina Popa

Lasă un comentariu