La niciun an de la căsătorie, Nicoleta Luciu a aflat de infidelitatea soțului său

Soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo a fost surprins de paparazzii Ciao în tandrețuri cu o altă femeie pe un iaht în Croația. E vorba de o fosta antrenoare de fitness a soției sale- Kinga Sebestyen în vîrstă de 38 de ani. În filmulețul făcut public, Zsolt și Kinga se sărută pasional, după care între cei doi izbucnește o ceartă zdravană, iar Zsolt o lovește pe presupusa amantă. Contactată telefonic de Acasă TV, Kinga Sebestyen,a confirmat faptul că a fost pe iaht, în Croaţia, însă cu iubitul ei, adăugînd că împreună cu ei a fost şi Zsolt. Aceasta a negat că ar avea o relaţie cu omul de afaceri maghiar cu care se cunoaște de 30 de ani. 

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sînt împreună de mai bine de 7 ani. Ei au împreună 4 copii: Zsolt jr., în vîrstă de trei ani, şi tripleţii Kim, Kevin și Karoly, în vîrstă de un an. Nicoleta și Zsolt s-au căsătorit în aprilie anul acesta. Cei doi, însă trăiesc separat- Nicoleta la București, iar soțul ei la Miercurea Ciuc. 

În urmă cu două săptămâni, Nicoleta Luciu declara la Cancan TV, pe Acasă TV, că are încredere în Zsolt. Nu mi-e frica de alte femei pentru că știu ce bărbat am lângă mine. Știu că avem o familie frumoasă și nu mă gândesc la prostii, a declarat Nicoleta. Astrologii vorbesc despre relația Fecioară-Scorpion, ca fiind o relație între o sclavă și un călău. Fecioarele, de felul lor, nu au noroc în dragoste. Mai mult ca probabil, Nicoleta îi va ierta lui  Zsolt infidelitatea, spun astrologii.  

În această după-amiază, Nicoleta Luciu, cu lacrimi în ochi și fără verighetă, a venit la reședința nașului său de cununie pentru a cere un sfat. Rămîne de văzut ce hotărăre vor lua cei doi: se împacă sau bagă divorț. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: