Meryem Uzerli: viața în detalii

Data nașterii- 12 august 1983

Locul nașterii- Kassel, Germania

Naționalitate- germană, turcă.

Familie- Tatăl său- Husein- e de origine turc născut în Germania, iar mama- Ursula, de meserie actriță-e nemțoaică. Părinții săi s-au întîlnit și s-au îndrăgostit pe holul universității în care activau pe atunci.  Are 2 frați și o soră mai mari ca ea.

Ocupație- actriță

Ochi- albaștri

Zodie- Leu

Înălțime- 1,73 m

Limba nativă- germana. Turca a însușit-o pe parcursul filmărilor la telenovela Suleyman Magnificul Sub domnia Iubirii. Vorbește fluent limba engleză.

Studii- 2002-2003 a studiat actoria în Hamburg la Schauspielstudio . A jucat în cîteva piese de teatru în Germania.

 Carieră:

2009- Das total verrückte Wochenend

2009- The Line

2009-Sterne über dem Eis

2010-Journey of No Return

Telenovele:

2008- Inga Lindström, în rolul Brittei

2010-A Case for Two

2011-2014-Muhtesem Yuzyil, în rolul lui Hurrem. Pentru acest rol a fost aleasă cu 10 zile înainte de începerea filmărilor.

Stare civilă- necăsătorită. Are un iubit pe care l-a întîlnit la Istambul. Crede în dragostea la prima vedere

În copilărie a visat să devină medic. 

Cele trei lucruri care nu-i lipsesc niciodată din geantă, în viaţa de zi cu zi, sunt portofelul, scenariile şi un ruj. Nu se machiază aproape niciodată, dar folosește regulat rujul. Apreciază naturalețea.Ritualul ei de frumusețe este somnul.

Nu e o fire superstiţioasă şi nu crede în Horoscop

Sfatul primit de la tatăl ei- Dacă nu dăruieşti, nici nu primeşti, acesta este cel mai de preţ sfat pe care l-am primit

Pasiuni- înot, baschet, echitație

Cel mai bun prieten al ei este sora sa, care e de meserie interpretă de jazz. 

Curiozități:

A luat simțitor în greutate de îndată ce a renunțat la fumat și la activitățile sportive. 

Bunicul ei de pe linia tatălui, turc de origine s-a mutat cu traiul în Germania în interes de afaceri. O bună parte din rudele ei au rămas în Turcia. Meryem împreună cu familia sa obișnuia să le facă vizite cel puțin o dată în an. 

În Germania, Meryem nu este o actriță celebră

Susține că nu este o fată capricioasă. 

Plînge cînd i se iau probe de sînge.

Nu se gîndește la operații estetice și susține că sînii săi sînt naturali, infirmînd astfel zvonurile precum că și-ar fi implantat silicoane.

Frații și sora sa sînt vitregi. Aceștia au rezultat în urma căsniciei mamei sale cu un cetățean american. 

A absolvit o școală cu înclinații în artă, iar de la 5 ani a jucat în piese de teatru. 

A activat ca voluntar într-un spital destinat bolnavilor de cancer.

Adoră singurătatea. Iese foarte rar în oraș cu prietenii. 

Consideră că dragostea adevărată înseamnă libertate și nicidecum idolatrizarea și supunerea în fața cuiva. 

În urmă cu 10 ani, fiind într-o excursie în Țările Arabe, actrița a fost biciuită pentru că a ieșit la plajă în bikini. 

Echipa ei favorită este Galatsaray. Alimentele ei preferate sunt sphagetti și kebab, deserturi sunt sütlaç și muhallebi, culorile ei preferate sunt albastru și roșu.

10 răspunsuri to “Meryem Uzerli: viața în detalii”

  1. cine a pus o sa se duca la arabi? nu ma s si duce la salbaticii aia nici daca m ar plati cineva

  2. este o poveste chiar incredibila si frumoasa totodata…ma bucur pentru ea ca a ajuns departe si apropo arabii sunt oameni ospitalieri nu ca altii…eu o urmaresc de cand a inceput filmul Suleyman Magnificul care este foarte frumos…mie sincer imi place de ea adica de Hurrem Sultan!!!Bravo Meryem Uzerli meriti toate laudele!!!

  3. daiana Says:

    O admir,in primul rand pentru frumusete si apoi pentru pasiunea manifestata fata de actorie,pentru serialul Suleyman Magnificul,fiindca,orice s-ar intampla,ea intotdeauna va ramane favorita:).O felicit inca o data,bravo ei pentru succesul dobandit prin munca si bafta in continuare:).

  4. Sunt „femeie de femeie, placuta privirii si atingerii, desi am 66 de ani, dar – de cand ma s”tiu am admirat MEGAFEMEILE – , nu numai pentru frumusetea lor, ci si mai mult, pentru caracterul lor aparte, unic, iesit din comun si special.

    Hurrem – pentru mine – , este o revelatie si o relaxare imense afunci cand revad, pe NET, cate un episod dintre cele 63 !

    Aceasta fiinta facea istorie, si daca traia si profesa pe vremea filmului mut, unde MIMICA, PRIVIREA si GESTICA spuneau totul.

    Uitat-va la ea; priviti-i jocul buzelor, al zambetului si al ochilor!
    Nu mai e nevoie sa scoata niciun cuvant; atat de convingatoare este si atat de mult stie sa ne transpuna in pielea personajului jucat de ea, cu ARTA! Cu mare ARTA!

    Nu cred ca am vazut un film, in care o femeie, o iubita ori nevasta sa lupte, sa se zbata, sa visesze la o relatie cu barbatul adorat, dar fara amante – dorinta ancestrala a fiecarei femei – !

    Felicitari, Stimata Dna a Cinematografiei turce si mondiale, cat de
    curand, intrucat meritati !
    Veti ajunge si premiata, cu un OSCAR!Vom trai si veti vedea!
    Doamne, ajuta!

    Sa va dea Dumnezul Dvs. multa sanatate, putere de munca, prosperitate si, mai ales, sa fiti IUBITA SINCER, iubire pentru care Dvs. luptati cu atata cernicie in acest minunat si de exceptie serial, aparut in viata noastra, serial, care ne-a facut sa iubim ISTORIA si sa-i veneram pe otomani!

    Cu pretuire si sinceritate,
    o prof. & Fam

    • alexandra Says:

      felicitari ,ai scris adevarat si eu sant de aceias parere ,eu sant o fana mare a serialelor turcesti si ce fana doresc tot mai multe seriale turcesti traduse multumesc din suflet traducatorilor cu respect

  5. UNGUREANU MARIA ELENA Says:

    SULEYMAN MACNIFICUL NU IMI PLACE FILMUL TURCESC

  6. este o poveste chiar incredibila si frumoasa totodata…ma bucur pentru ea ca a ajuns departe si apropo arabii sunt oameni ospitalieri nu ca altii…eu o urmaresc de cand a inceput filmul Suleyman Magnificul care este foarte frumos…mie sincer imi place de ea adica de Hurrem Sultan!!!Bravo Meryem Uzerli meriti toate laudele!!!
    O admir,in primul rand pentru frumusete si apoi pentru pasiunea manifestata fata de actorie,pentru serialul Suleyman Magnificul,fiindca,orice s-ar intampla,ea intotdeauna va ramane favorita:).O felicit inca o data,bravo ei pentru succesul dobandit prin munca si bafta in continuare:).

Lasă un comentariu