Nativul în Săgetător: profil psihologic și comportament în dragoste

getImage (2)

Zodie patronată de Jupiter

Culorile zodiei- albastru, violet

Florile zodiei- garoafe, narcise

Zi norocoasă- joi

Zi cu ghinion- miercuri

Cifre norocoase-3,4,9

Persoanele născute în intervalul 23 noiembrie-2 decembrie sînt firi de sine stătătoare, crajoase, puternice, pasionate de sport. Persoanele născute în intervalul 3-12 decembrie au o fantezie bogată, iubesc călătoriile. Firi schimbătoare ca timpul de afară. Persoanele născute în intervalul 13-21 decembrie sînt firi insistente, sensibile. Iubesc luxul și bucatele din diverse bucătării. E un tip vesel, vorbăreț și îi lipsește diplomația. Nu poate sta locului o clipă. Spune în față tot ce gîndește. 

În linii generale, nativul în Săgetător e un tip hotărît, uneori chiar egoist. Adoră călătoriile, motiv pentru care viața îi duce în diverse colțuri ale lumii. Călătoresc chiar și cu gîndul. În societate țin să dea o imagine bună. Au un suflet de aventurier. Femeile Săgetător sînt adevărate lady. Iubesc parfumurile și bijuteriile scumpe și se îmbracă cu bun gust. Apreciază calitatea și nu cantitatea. Bărbații Săgetător preferă still vestimentar sportiv, dar deseori îl practică și pe cel clasic. 

În adolescență și tinerețe au tendința să se supraaprecieze. Fug de munci grele, iar odată ce se angajează în cîmpul muncii, se dedică cu trup și suflet meseriei. Se descurcă mai bine muncind în echipă. Pe șefi fie îi respectă fie îi disprețuiește. Meserii potrivite: sportiv, șofer de curse, organizator de curse de mașini, bucătar, administrator de hotel, translator, politician, reporter, medic, chimist, inginer, proprietar de cazinou, judecător, preot. Nu prea se pricepe în a cîștiga bani. 

Săgetătorul are mereu nevoia de confort. În această zodie de obicei se nasc multe persoane cărora le place să trăiască pe spatele partenerului. 

Dragoste

De obicei, nativul în Săgetător tinde să aibă alături un partener cu un statut mai înalt în societate. E un mare Don Juan: îi place să țintească în inimi și să le înrobească. Bărbatul Săgetpător preferă o relație liniștită, confortabilă. Femeile, în schimb, preferă o relație fără lipsuri. În căsnicie, bărbatul se dovedește a fi un tată exemplar, un partener protector, dar și extrem de infidel. Nativii în Săgetător sînt extrem de geloși, dar evită conflictele. Nu ar ierta pentru nimic în lume trădarea în dragoste, mai cu seamă atunci cînd toată lumea din jur vorbește doar despre asta. 

Femeile Săgetător sînt foarte orgolioase și cer mereu să fie iubite. Nu suportă nici ele trădarea, iar unele chiar preferă o relație liberă, în care nu se simt legate de mîni și picioare de partener. De obicei, Săgetătorii își doresc alături un partener care se face remarcat în societate. se simt atrași de oameni de alt statut, rasă, etnie, naționalitate. Poate avea căsnicii fericite alături de nativii în Gemeni, Berbec, Vărsător, Leu. Trebuie să evite Fecioarele. 

Un răspuns to “Nativul în Săgetător: profil psihologic și comportament în dragoste”

  1. Cum sa evite fecioarele? Niste minciuni spuneti si voi, sunt împreună cu un bărbat sagetator fiind fecioară si ne intelegem perfect avem 1 an si ceva, rar avem certuri si acele certuri sunt banale sau din nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: