Berea are proprietăți antivirale

studiu-cantitatea-de-bere-produsa-in-moldova-este-in-crestere-1343141159

Potrivit unui studiu finanţat de firma japoneză Sapporo, hameiul din bere  conţine un ingredient miraculos numit humulon. Acesta este eficient împotriva virusului sinciţial respirator şi are efect anti-inflamator, scrie AFP. „Virusul sinciţial respirator poate provoca pneumonie gravă şi dificultăţi respiratorii la sugari şi copii mici. Deocamdată nu există niciun vaccin împotriva lui’, susține cercetătorul Jun Fuchimoto. Virusul sincițial e deosebit de activ în lunile de iarnă și poate da simptome asemănătoare cu cele ale unui guturai la adulţi. 

Potrivit cercetătorilor, care la moment studiază posibilitatea creării unor produse fără alcool, trebuie băute cam 30 de doze de bere pentru a simţi proprietăţile antivirale ale humulonului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: