Love come softly- un film de colecție

LoveComesSoftlywallpprsm

Marty și Aaron sunt un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți, care se iubesc nespus de mult și care decid să înceapă viața de familie într-un sătuc izolat din vestul Americii. Cei doi pornesc la drum spre loturile de pămînt pe care le-au cumpărat pentru a-și construi un cuibușor, dar la un moment dat un accident nefericit îi curmă viața lui Aaron, iar Marty, care toată viața ei nu a făcut decît să citească cărți, rămîne de una singură printre străini, încercînd să-și cîștige existența. 

Moartea lui Aaron își pune amprenta asupra sufletului ei, făcînd-o să cadă într-o profundă depresie. Scăparea vine, însă de la văduvul Clark Davis, care îi propune să încheie o căsătorie fictivă cu el, pentru a înfrunta mai ușor loviturile sorții. Marty nu are de ales, întrucît în prag de iarnă nici o caravană nu pornește la drum spre casă. Plus la toate, aceasta poartă în pîntece copilul lui Aaron. 

Devenind soția lui Clark Davis, viața lui Marty devine și mai insuportabilă. Aceasta trebuie aibă grijă de gospodărie și să încerce să se apropie de sufletul fetiței lui Clark, Missie, care nu poate trece peste moartea mamei sale și nu se poate împăca cu ideea că Marty, tînăra care nu se pricepe nici măcar la gătit, încearcă să-i ia locul. 

Greutățile, însă, le vor apropia pe cele două, Marty și Missie ajungînd la un moment dat să se înțeleagă ca două bune prietene. La fel se va produce apropierea dintre Clark și Marty, care într-un final vor găsi unul în celălalt dragostea de care aveau atît de mult nevoie. 

Autor text- Cristina Popa

Anunțuri

Un răspuns to “Love come softly- un film de colecție”

  1. dragut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: