Duplex- un film de colecție

Duplex

Alex și Nancy sînt de ceva timp soț și soție, iar cel mai mare vis al lor este să găsească un cuibușor confortabil pentru ei doi. Într-o bună zi, visul lor devine realitate: tînăra pereche cumpără în sfîrșit după lungi căutări casa la care a visat dintotdeauna- un duplex de modă veche mobilat și renovat cu bun gust. Aceștia însă nu bănuiesc că vecina și chiriașa lor de la etaj, o bătrînică drăguță și bolnavă la prima vedere-doamna Connelly, are să le facă viața un adevărat coșmar. 

Nancy lucreazã pentru o revistã celebrã, iar Alex, scriitor de meserie, este la cel de-al doilea roman al său, la care muncește din greu acasă. Capricioasa, încăpățînata și nesuferita doamna Connelly profită de bunătatea și amabilitatea celor doi, cerîndu-le ajutorul la fiece pas prin gospodărie. Acest lucru îl enervează la culme pe Alex, care fiind ocupat cu treburile bătrînei, nu prea reușește să-și finiseze romanul. Nancy, în schimb e ceva mai optimistă. Dînsa e aproape sigură că bătrîna nu mai are mult de trăit și că în curînd ei vor deveni singurii locatari ai duplexului. 

Zilele trec, însă, iar bătrîna devine din ce în ce mai insuportabilă. Din cauza ei, Nancy rămîne fără serviciu, iar Alex nu reușește să predea la timp romanul.  Nancy și Alex realizează că singura lor șansă să scape de bătrînă e să plătească un killer care să o ucidă. Pentru acest lucru, ei își vînd întreaga mobilă din casă și rămîn fără nici un venit.Casa lor de vis se transformă într-un adevãrat cîmp de război.

Autor- Cristina Popa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: