Liviu Varciu este hotarît să se lanseze în politică

Liviu_varciu

Liviu Varciu este hotarat să se lanseze în politică. Invitat aseară la emisiunea Wow Biz de la Kanal D, Liviu Varciu a declarat: „Peste 4 ani, intru în politică. Sînt hotarît”. Ce l-a determinat pe moderatul de la Roata Norocului să ia această decizie ? Simplu ca bună ziua – drumurile proaste din Romania. Din cauza acestora, ieri, Liviu a înjurat ore în şir după ce s-a trezit cu 2 caciucuri sparte. „N-am nici o treabă cu politica, dar nu se poate să faci autostradă în halul acesta. Bucureştiul e praf. E groaznic. Trăim într-o ţară cu cel mai scump kilometru de autostradă şi cele mai proaste străzi”, a declarat Liviu Varciu în platoul Wow Biz. 

Cu această ocazie, Liviu Varciu a mai vorbit şi despre presupusa sa relaţie cu Andreea Balan de acum cîţiva ani. „Am pupat-o în baie la băieţi. Andreea avea 14-15 ani pe atunci. Şi astăzi cînd o văd pe Andreea Balan o văd ca pe-o puştoaică de 14 ani”. Cît priveşte împăcarea cu fosta sa soţie Adelina Pestriţu, Liviu Varciu a declarat că sărutul dintre el şi Adelina, de Revelion, a fost un lucru prevăzut de scriptul emisiunii. Cu toate astea, Liviu susţine că din cauza presei, nu mai scapă de Adelina şi speră că nici ea nu va scăpa de el, asta deşi Liviu nu mai vrea să se împace cu fosta sa soţie, lucru declarat  ieri în direct chiar de el. Explicatia acestei decizii  a fost următoarea: Nu mai vreau să trec prin ce-am trecut.

În cadrul aceleeaşi emisiuni, simpaticul Liviu Varciu a mai dezvăluit că în viitorul apropiat, fiica sa Carmina o să lanseze o piesă cu Cleopatra Stratan. Tăticul Liviu Varciu este foarte mîndru de fiica sa, declarînd că singurul lucru care îi lipsesşte la moment este copilul său, care nu locuieşte cu el în Bucureşti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: