Nativul în Capricorn: profil psihologic și comportament în dragoste

S

Culorile zodiei- verde, negru, albastru, galben pal

Florile zodiei- garoafa albă, maci negri

Zile norocoase- marți și sîmbătă

Zile cu ghinion- luni, joi

Cifre norocoase-3,5, 7, 8, 14, toate cifrele ce se împart la 8

Na tivii născuți în perioada 22 decembrie-2 ianuarie sînt tipi liniștiți, calculați. Deseori îi paște riscul să rămînă fără nici un ban în buzunar. Nativii născuți în perioada 3-13 ianuarie au o influență proastă asupra celor din jur. Nativii născuți în perioada 14-20 ianuarie sînt tipi harnici, pasionali, plini de viață. 

În general, Capricornul nu ține să fie remarcat în societate. Se întîmplă foarte rar să vorbească despre viața lui și să-și etaleze talentele. E o persoană tolerantă, care nu-și scoate la vedere sentimentele. Șarmul  lui reiese din vestimentația pe care o poartă și care deseori este modestă, sobră. Capricornul nu e nativul care urmează cu fidelitate canoanele modei. O bună vreme se zgîrcește să arunce bani pe haine. Cu timpul, însă, renunță la modestie și devine adeptul extravaganței.  

Le ia mult timp să se maturizeze și deseori chiar și la vîrsta de 30-40 de ani depind de părinți. Nativul în Capricorn nu e tipul căruia să-i fie frică de muncă. Ar putea munci de la ore matinale și pînă seara tîrziu fără să se plîngă. Nu sînt adepții muncii în echipă. Își respectă șefii, dar preferă să nu se împrietenească cu aceștia. Sînt de neînlocuit la locul de muncă și rar se întîmplă să renunțe la un job pentru altul. Meserii potrivite: fermier, muncitor în construcții, avocat, geograf, arhitect, farmacist, filosof, sociolog, administrator.

În dragoste, evită să se arunce într-o relație de teama să nu sufere. Unii trăiesc nefericiți, în singurătate cu un gol imens în suflet, alții trăiesc nefericiți în cupluri pînă la vîrste înaintate. Mulți dintre bărbații Capricorn fug de căsnicie. Dacă se întîmplă să se căsătorească, aleg în calitate de nevasta femei mai în vîrste decît ei , necapricioase, necheltuitoare și asigurate material.Rar se întîmplă să divorțeze,iar cît privește aventurile lor extraconjugale, le țin bine ascunse de ochii soției.Totodată, se zice că acești bărbați sînt cele mai bune companii la bătrînețe.

Femeile, în schimb caută susținere de la bărbați, iar în calitate de iubit își aleg pe cineva din anturajul lor. Femeia Capricorn este nemiloasă. Nu suportă rolul de femeie casnică, se dedică carierei și ține să nu depindă de soț. Se căsătorește deseori din motive sociale sau financiare. Unele suferă de complexul Cenușăresei: se vor iubite și duse pe brațe din simplu motiv că sunt frumoase. Parteneri potriviți în căsnicie- Scorpion, Taur, Fecioară. Astrologii îi să evite căsniciile cu nativii în Gemeni și Rac. 

Un răspuns to “Nativul în Capricorn: profil psihologic și comportament în dragoste”

  1. Foarte interesant articolul! Imi face placere sa citesc orice despre horoscop. Fratele meu e capricorn si am gasit informatii care il descriu perfect. mie imi place zodiacool.ro si de aici obisnuiesc sa citesc horoscopul. astept si alte articole

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: