Jumping the Broom- un film de colecție

jumping_the_broom_1600x1200

Sabrina e o tînără simpatică foc și cu o situație materială de invidiat. Păcat, însă că nu prea are noroc în dragoste, iar asta îi umbrește fericirea. Într-o bună zi, ea decide să pună capăt relațiilor pasagere în brațele cărora se arunca deznădăjduită o vreme și se hotărăște să facă loc în sufletul ei doar pentru un bărbat, pentru bărbatul care îi va deveni soț într-o bună zi. 

La scurt timp, Sabrina își întîlnește marea dragoste. Pim e bărbatul perfect pentru ea, doar că se trage dintr-o familie cu o stare materială mai proastă ca a ei, lucru care pe ea una n-o deranjează, însă nu același lucru îl pot spune și părinții fetei. Mai mult de atît, nici soacra nu pare să fie încîntată de alegerea făcută de fiul ei, motiv pentru care încearcă să facă tot posibilul ca să-i despartă.

În ciuda acestor diferențe, Pim și Sabrina se decid totuși să își unească destinele. De pregătiri se ocupă familia miresei, în timp ce familia mirelui sosește  pe celebra insulă Martha’s Vineyard, unde se organizează nunta, în calitate de oaspete. Conflictele își fac simțită prezența chiar din prima zi. Între Pim și Sabrina se crează o prăpastie adîncă. Va reuși oare dragostea lor să facă față acestei încercări și să iasă învingătoare ? Răspunsul îl aflați vizionînd pelicula Jumping the Broom. 

Autor text- Cristina Popa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: