Nativul în Pești: profil pihologic și comportament în dragoste

123-segredos-beleza-giovanna-antonelli-1

Culorile zodiei- purpuriu, violet, albastru siniliu

Florile zodiei- narcise, nu-mă-uita, jasmin, violete

Zile norocoase- luni, joi, vineri

Zile cu ghinion- miercuri

Cifre norocoase-6,7, 11, 3,9, 12 .. 

Nativii născuți în intervalul 21 februarie-1 martie sunt firi capricioase, visătoare, iubitoare, schimbătoare. Iubesc singurătatea. Nativii născuți în intervalul 2-11 martie sunt firi artistice, orgolioase, sensibile. Acestea aleargă după popularitate. Nativii născuți în intervalul 12-20 martie sunt firi pretențioase, sociabile, sensibile. Adoră la nebunie petrecerile zgomotoase. Stăruie să se bucure din plin de ceea ce le oferă viața. Au o intuiție de invidiat. Sînt genul de oameni care s-au născut ca să vadă viața prin ochelari roz. 

Nativul în Pești este omul care înțelege pe toată lumea, mai puțin pe sine. În viață unii trec cu greu de dificultăți, fiind mereu presat de griji mărunte, în timp ce alții au o energie de invidiat și nu stau o clipă locului. Are o lume interioară bogată. E mereu în căutare de ceva nou. Își păstrează  calmul chiar și în cele mai stresante situații. Deseori devine victima propriilor sale ambiții sau suferă de pe urma bunătății cu care îi tratează pe cei din jur. În ceea ce privește stilul vestimentar nu urmează tendințele modei. Se îmbracă fiind ghidat de propria fantezie. 

Le ia foarte mult timp să se hotărască. În plan profesional, preferă să muncească fără a fi grăbiți de cineva. Sînt foarte fideli meseriei pe care o îmbrățișează. Deseori se sacrifică de dragul acesteia. În mod normal, nativul în Pești are o mulțime de talente neexploarate. Se pricep la poezie, pictură, muzică, teatru. Domeniile de activitate potrivite pentru acești nativi sunt medicina, pedagogia, știința. 

Dragostea ocupă un locimportant în viața lor: fie iubesc din toată inima fie nu iubesc deloc. Se îndrăgostesc de obicei dintr-o pură întîmplare, iar sentimentele devin din ce în ce mai profunde cu trecerea timpului. Deseori acuză o frică inexplicabilă că și-ar putea pierde libertatea, odată ce au intrat într-o relație. Se întîmplă să iubească în singurătate pe cineva, fără speranța că dragostea le va fi într-o bună zi reciprocă și fără de așteptări. Nu sînt genul de oameni care cuceresc, ci se vor a fi cuceriți. Dacă un rival le va tăia calea, nu vor lupta pentru dragostea lor, ci mai degrabă se vor retrage urîndu-i persoanei dragi să fie fericită. Nu vor isca scene de gelozie, mai degrabă vor lăsa de la ei. Nu se pricepe în a-și declara dragostea, dar nici în a pune capăt unei relații. Deseori se îndrăgostesc din compasiune. Simt mereu nevoia să fie iubiți, să li se spună asta în continuu. 

Parteneri potriviți- nativii în Taur, Fecioară, Rac, Capricorn. Se recomandă să evite Balanța și Gemenii într-o relație. 

Un răspuns to “Nativul în Pești: profil pihologic și comportament în dragoste”

  1. nimik nui corect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: