Actrița Giovanna Antonelli are o avere de invidiat: 3 copii și o carieră de 20 de ani în spate

126-giovanna-antonelli-quer-transformar-o-proprio-nome-em-uma-marca-2

Actrița Giovanna Antonelli, cunoscută pentru rolul din telenovela Clona a pozat de curînd într-un pictorial de excepție pentru revista Estilo. La cei 37 de ani ai săi, Giovanna are în spate o carieră de invidiat de aproape 20 de ani și o familie numeroasă cu care se mîdrește. Giovanna Antonelli este mama a trei copii: un băiețel pe nume Pietro, în vîrstă de 7 ani, rezultat din căsătoria cu actorul Murilo Benicio și gemenele Antônia și Sophia, în vîrstă de 2 anișori, rezultate din căsnicia cu regizorul Leonardo Nogueira. 

126-giovanna-antonelli-quer-transformar-o-proprio-nome-em-uma-marca-5

În ciuda faptului că platourile de filmare o solicită nespus de mult în ultimul timp, Giovanna nu își neglijează rolul de mămică și cel de soție. În fiecare zi cu durere în suflet îmi las copii acasă și plec la serviciu. Mă doare să mă despart de ei, dar simt și nevoia să muncesc, susține Giovanna.

Duminica este cea mai fericită zi a săptămînii în familia actriței, pentru că această zi, potrivit Estilo, Giovanna o petrece în sînul familiei, iar mai mare bucurie pentru copii ei nu există. Plus la toate, odată în an, frumoasa actriță de origine braziliană, evadează împreună cu soțul său într-o scurtă lună de miere în Italia. Acest lucru a devenit deja o tradiție în familia ei. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: