Pelin Karahan se visează patroană de cofetărie

wh7fSN8UWac

Actrița Pelin Karahan, cunoscută pentru rolul lui Mihrimah Sultan(fata sultanului Suleyman și a sultanei Hurrem) din serialul Suleyman Magnificul a oferit de curînd un interviu pentru revista turcească Aysha Moda. Cu această ocazie, actrița a vorbit despre rolul său dar și despre pregătirile pe care le-a făcut pentru a intra în pielea sultanei Mihrimah. 

Mihrimah Sultan a fost o figură importantă în istoria Imperiului Otoman. M-am documentat bine cu privire la viața eroinei mele. Mihrimah a fost o femeie puternică. Ea putea obține tot ce își dorea, iar acest lucru se datora statutului ei de fiică de sultan. Mihrimah s-a folosit de această poziție oriunde: în dragoste, în chestiuni politice, în familia sa. Bănuiesc că a moștenit acest lucru de la mama sa, a declarat actrița. 

251

Pentru aceeași revistă Pelin a dezvăluit că dintre toate personajele din istoria Imperiului Otoman le admiră cel mai mult pe Hurrem Sultan și fiica acesteia Mihrimah. Cît privește felul ei de a fi în viața reală, Pelin se descrie ca fiind o persoană foarte energică. Meseria de actriță nu pare să-i tulbure viața de familie, iar soțul ei o susține în toate. 

pelin-karahanın-boyu-kaç

Pelin a mai vorbit și despre marea ei pasiune- gătitul: Îmi place să gătesc. Pot spune sigură că gătitul e un hobby pentru mine. Gătesc foarte bine pentru soțul meu, pentru cei dragi și pentru prieteni.  Cît privește secretele ei de frumusețe, Pelin spune că acestea se reduc la saună, masaj și odihnă. De asemenea, Pelin nu este nici fumătoare nici consumatoare de alcool. Peste 10 ani, actrița se vede mamă a doi copii și patroana unei cofetării.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: