Istorii de viață: N-a fost iubire-adevărată!

4580630068

Dragostea înseamnă Totul spunea cineva. Mai bine spus Dragostea adevărată, pentru că nu orice dragoste poate umple golul unei vieți, rămânind la fel de pură până la adânci bătrâneți. Nu orice dragoste se naște pentru a triumfa și a ajunge trofeul celor ce au crezut în ea. Uneori se mai întâmplă ca iubirea să unească două destine străine, doi oameni care se-neacă în propria lor existență și care își văd colacul de salvare unul în celălalt. Așa a fost și iubirea lor, o iubire care s-a născut între patru pereți de spital. Ea- asitentă medicală, El- fost profesor de istorie, care după ani de muncă în Israel, în construcții, ajunge pe patul de spital.

Nu s-au plăcut din prima. N-a fost dragoste la prima vedere cum se întâmplă de obicei în filmele siropoase de dragoste. Au început să se placă pe parcurs, după lungi discuții și glume spuse la întâmplare. El, bărbat fiind și-a luat inima în dinți și a făcut rost de numărul ei de telefon. A căutat-o insistent după ce s-a externat fiind convins că a întâlnit persoana potrivită. În sfârșit soarta îi scoase în cale o fată modestă, înțelegătoare, cu un trecut amoros în care chiar nu aveai ce să-i reproșezi. El, în schimb, fusese un adevărat macho. A cunoscut multe femei până la ea, dar nici una nu s-a învrednicit de fraza Vrei să fii soția mea ?. În fine, după luni în care i-a făcut curte, a cerut-o de soție.

wedding

Entuziasmată și ajunsă la o vârstă la care e un risc enorm să refuzi o cerere în căsătorie(26 de ani), Ea a zis Da! La scurt timp au făcut o nuntă frumoasă, iar primul copil nu s-a lăsat mult timp așteptat până a veni pe lume. Deși un copil ar trebui să aducă mai multă bucurie în familie, relația dintre ei s-a răcit. Și nu pentru că nu ar fi avut un acoperiș deasupra capului sau suficiente venituri. S-a răcit pur și simplu, pentru că așa se întâmplă în cuplurile în care bărbatul își mai permite să tragă cu ochiul la altele cât timp femeia îi poartă copilul în pântece și uită să se îngrijească de ea. Plus la toate,creșterea nui copil presupune implicare din partea ambilor părinți, lucru pe care nu toți bărbații îl fac din toată inima.

aventura-casnicie-2210112914

Și cum era de așteptat, și socriii au început să-și vâre nasul unde nu le fierbea oala. Greutățile nu s-au oprit aici. La un an și câteva luni a venit pe lume și cel de-al doilea copil. Nu fusese un copil dorit, motiv pentru care prăpastia dintre ei a devenit și mai mare, reproșurile și mai multe, viața de familie – și mai insuportabilă. Lipsa banilor și-a făcut imediat simțită prezența. Pentru a remedia cumva situația, l – capul familiei, și-a luat mai multe joburi, lipsind nopțile de acasă și eschivându-se de la responsabilitățile sale de tată. Tot greul gospodăriei a rămas pe capul ei. Doi copii mici să-i crești nu-i atât de ușor. E mai ușor să aduci bani acasă și să-ți găsești copii dormind sătui, curați și sănătoși.

1201271655519NfB

De dragoste nu mai putea fi vorba. Deveniseră doi străini, care ocupau dormitoare diferite și care ajunseră să aibă în comun doar două suflete mici, prin care curgea sângele lor. Ocupată mereu cu copii, Ea ajunsese să nu-i mai pună nimic soțului în farfurie. Certurile erau zilnice în casă. Obosit de viața pe care o găsea în cei patru pereți ai casei, bărbatul se hotărăște să plece peste hotare, convins fiind că banii vor rezolva totul. După jumătate de an, au ajuns să schimbe doar câteva vorbe pe săptămână pe skaypeși să se gândească la un posibil divorț. Nu mai vedeau nici o cale de întoarcere. Nici măcar cei doi copii pe care îi aveau nu-i puteau convinge să se răzgândească. Dezamăgiți de alegerile pe care le făcuseră la un moment dat, au ajuns să se gândească doar la ei, la felul în care își pot reface viața și nicidecum la soarta copiilor și la felul în care divorțul le va trauma acestora copilăria.

MORALA: E foarte ușor să strici o relație. E mai greu să o construiești și să o întreții!

Autor- Cristina Popa 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: