Meryem Uzerly a renunțat la rolul său din serialul Suleyman Magnificul

8807113

E oficial: Meryem Uzerly a renunțat la rolul său din serialul Suleyman Magnificul.  Actrița care o interpretează pe sultana Hurrem se declară grav bolnavă, motiv pentru care a părăsit Istanbulul și a plecat în Germania. Meryem a anunțat că nu mai revine în Turcia și nici la rolul său din serial, motiv pentru care ultimele 3 episoade din cel de-al 3-lea sezon vor fi filmate fără Hurrem. Pentru acest rol se caută deja o înlocuitoare. Unii actori din serial declară că actrița Vahide Gördüm ar fi cea care o va înlocui pe Hurrem în cel de-al 4-lea sezon.

76941

Meryem Uzerly nu și-a respectat prevederile contractului semnat cu compania Tims Productions care urmează să expire la 15 iunie. Actrița urmează să fie aspru sancționată. Presa din Turcia o critică enorm, declarând că a devenit o actriță cu aere de vedetă de Hollywood. Pe durata filmărilor, producătorii serialului, la cererea ei  i-au achitat toate cheltuielile la hotelul în care aceasta a fost cazată, Meryem refuzând să fie cazată într-un apartament.

meryem-uzerli-361364l-poza

Treptat rolul din serial a făcut-o și mai celebră. Actrița, având probleme cu greutatea, mergea des la sală, pentru a exersa pe banda de alergări. La scurt timp ea a cerut administrației hotelului în care era cazată să i se aducă banda de alergări zilnic în camera ei, dar a fost refuzată. Pentru a-i face pe plac, producătorii serialului i-au cumpărat actriței o bandă de alergări în valoare de 4.000 de lire turcești. În 2011, actrița părăsește hotelul și este cazată într-o casă pe pământ. Pentru a însuși mai ușor limba turcă, producătorii serialului plătesc un profesor și îi închiriază o cameră de lux pentru desfășurarea orelor de limbă turcă. La scurt timp, Meryem decide să se mute din nou cu traiul la hotel, în camera de lux destinată orelor de limbă turcă. 

meryem-uzerli-59

Producătorii serialului declară că depresia și oboseala cronică a actriței este o invenție, asta deoarece Meryem filma de 5 ori pe săptămână câte 2 ore în zi. În luna martie, Meryem a lucrat 15 zile, iar în aprilie-11 zile. Din banii câștigați Meryem și-ar fi luat o casă în Germania, iar singurul motiv pentru care actrița a plecat sunt banii- onorariul ei nu a fost pe măsura așteptărilor. 

În tot acest timp, iubitul actriței declară că starea acesteia e una gravă și că nici chiar el nu are voie să o viziteze. Can Ates a mai dezvăluit că Meryem a ajuns în acest hal din cauza presiunilor făcute asupra ei. Producătorii serialului i-au cerut să părăsească hotelul în care era cazată, a declarat Can. Plus la toate actrița era distrusă atât moral cât și fizic, pierzându-și cunoștința de câteva ori pe platoul de filmare. Can a mai dezvăluit că Meryem nu e genul de persoană care să alerge după bani și celebritate, cum s-a vehiculat în presă și că la moment ea chiar se tratează într-o clinică din Germania. Potrivit lui Can medicii au constatat că psihicul ei e la fel de afectat ca cel al unui om care a petrecut mai bine de un an după gratii sau ca a unui om care tocmai s-a întors de pe câmpul de luptă. 

Iubitul actriței susține că Meryem nu se va întoarce în Turcia. Meryem e genul de om care se va mulțumi mai degrabă cu 5-6000 de euro câștigați în Germania și cu o viață normală dusă acolo. Mi-a vorbit despre asta de atâtea ori, a declarat Can Ates. 

Anunțuri

3 răspunsuri to “Meryem Uzerly a renunțat la rolul său din serialul Suleyman Magnificul”

  1. Nu pleca, Meryem!
    TE iubesc!

  2. am aflat ca meryem se simte din ce in ce mai bine si nu va renunta la rolum din suleyman! oricum, are cateva oferte de la alti producatori!
    fantastic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: