Moldovenii trec mai greu peste infidelitate

getImage

De-a lungul vieții iubim și suntem iubiți, dar nu întotdeauna dragostea ne face fericiți, motiv pentru care unii oameni decid la un moment dat să-și caute fericirea în alte brațe sau își iau o mini-vacanță de la rolul de iubit/iubită, soț/soție în speranța că timpul va reaprinde focul dragostei. Departe unul de celălalt, însă ispitele sunt mult prea mari, iar probabilitatea că unul din parteneri va cade în păcat e la fel de mare. Care sunt cele mai mari păcate în dragoste la moldoveni, aflăm în cele ce urmează.

Luna trecută am realizat un sondaj pe o rețea de socializare, care suna așa Ce nu i-ai ierta niciodată persoanei iubite ? 65% din respondenți au răspuns ferm: INFIDELITATEA.  Așadar, moldoveanul nu ar accepta nici în ruptul capului să-și ierte partenerul în cazul în care acesta l-a înșelat. Totodată, 25% din participanții la studiu au declarat că nu i-ar ierta partenerului INDIFERENȚA, în timp ce 10% au declarat că MINCIUNA nu are ce căuta într-o relație de încredere.  

Studiul mai arată că cei implicați într-o relație ar accepta mai degrabă un partener violent atât fizic cât și verbal decât unul infidel. Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 100 de persoane.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: