După 45 de ani bărbații sunt mai puțin preocupați de înfățișarea lor

shot0141

După 45 de ani bărbații sunt mai puțin preocupați de felul cum arată. Cel puțin aceasta este concluzia unui studiu recent realizat de The Benenden Healthcare Society Limited, o fundaţie britanică non-profit care militează pentru o societate deschisă şi prietenoasă. Studiul care a cuprins circa 2000 de participanți mai constată că femeile continuă să fie preocupate de înfățișarea lor cel puțin până la vârsta de 59 de ani, asta deoarece sexul frumos este mai predispus să se îndoiască de frumusețea lor. Același studiu constată că lipsa de fericire se face vinovată de neîncrederea în sine. 

Mai mult de jumătate dintre participanţii la studiu au recunoscut că nu se află într-o formă fizică bună, iar o treime dintre ei au spus că nu au fost niciodată genul de persoană care face regulat sport. Totodată, șapte bărbaţi din zece spun că nu îşi fac griji cu regularitate în legătură cu felul în care arată, iar peste 50% dintre ei spun că nu se mândresc deloc cu aspectul lor fizic. O treime dintre bărbaţi au spus că mănâncă şi beau tot ce poftesc, fără a se gândi la problemele de sănătate pe care le poate cauza acest mod nesănătos de viață pe care îl duc în special după nuntă. 

O fi oare femeile vinovate de faptul că bărbații sunt cu trecerea anilor mai puțin preocupați de felul în care arată ? Poate că li se trage de la faptul că noi, sexul frumos punem stăpânire pe oglinzile din casă, iar ei – sărmăneii nu mai au unde să se admire 🙂 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: