David Beckham, așa tătic, așa fetiță !

page

De când a devenit tătic de fetiță, David Beckham a cucerit simpatia a și mai multor femei de pe Glob. Și totul grație dragostei, grijei și atenției deosebite cu care fostul jucător își răsfață micuța ori de câte ori iese cu aceasta la plimbare fie la cumpărături.  Harper, în vârstă de doi anișori e tratată ca o prințesă de tăticul ei, iar noi, femeile, apreciem acest lucru drept un act de eroism. Paparazzi i-au surprins nu numai o dată pe cei doi dăruindu-și sărutări și îmbrățișări, care te lasă pur și simplu cu ochii în lacrimi … în lacrimi de fericire. Deși are 3 băieți acasă, David a devenit un tătic împlinit abia odată cu venirea pe lume a fetiței sale. Cel puțin, asta am citit eu pe fața fostului jucător ori de câte ori am dat pe internet și-n ziare de poze cu el și micuța Harper.   

Deseori mă gândesc de ce oare bărbații își doresc băieți și nu fete. Probabil să fii tată de fetiță e ceva mai complicat. Adică presupune mai multe bătăi de cap, începând cu garderoba și finisând cu cavalerii care îi vor face curte. Totuși, mulți habar n-au ce experiență plăcută e să ai o fetiță. Mulți, habar n-au că spre deosebire de băieți, fetele rămân și peste ani atașate de părinți, oferindu-le acestora dragostea și atenția cu care au fost răsfățate în copilărie. Iar ca încheiere o să vă spun și o istorioară, care vine să completeze acest gând.

page

Într-o zi soțul și soția au decis pentru o zi să nu-i deschidă nimănui ușa. Chiar de dimineață cineva a sunat la ușă. Erau părinții soțului. Soțul și soția au decis să respecte decizia pe care o luaseră anterior și părinții soțului, după drumul lung pe care îl făcuseră, au plecat supărați acasă. Peste câteva ore bătu din nou cineva la ușă. Erau părinții soției. Și de această dată soțul și soția au decis să țină ușă încuiată, dar soția văzându-și părinții întristați și obosiți, izbucni în lacrimi și atunci soțul deschise ușa. A trecut mult timp de la acea întâmplare. Între timp în familie s-au născut 4 băieți și o fetiță. La nașterea fetiței, soțul a dat un chef mare, lăsâându-i pe toți cu gurile căscate. Prietenii uimiți l-au întrebat: Ești în culmea fericirii acum. Nici la nașterea băieților tăi nu ai fost atât de fericit … La care bărbatul le-a răspuns: Sînt fericit, pentru că astăzi s-a născut cea care îmi va deschide într-o bună zi ușa!  🙂  

Un răspuns to “David Beckham, așa tătic, așa fetiță !”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: