Angelina Jolie se gândește să-și publice autobiografia

22949802

Angelina Jolie se gândește să-și transpună viața pe foaie. Autobiografia actriței în vârstă de 38 de ani are garantată prima poziţie pe lista bestsellerurilor practic din orice ţară din lume, susțin editurile americane, care sunt gata în orice moment să concureze pentru dreptul de a-i publica cartea. Potrivit contactmusic.com, editurile americane au anunțat deja că sunt gata să plătească o sumă fabuloasă pentru a da viață volumului autobiografic scris de îndrăgita actriță. 50.000 de dolari americani așa arată cea mai generoasă ofertă, ce ar putea intra în curând în pușculița Angelinei Jolie. 

Pentru același sait, un prieten al celebrei actriţe americane a dezvăluit faptul că Angelina este de părere că „acesta este un moment potrivit” pentru a-şi scrie autobiografia şi că nu doreşte să se răzgândească în această privinţă.  „Şi-a dorit dintotdeauna să facă asta, iar acum crede că este momentul potrivit. Nu a avut niciodată parte de atât de multă pace şi de atât de multă împlinire în viaţa ei”, a spus aceeaşi sursă.

Angelina-Jolie-Wallpapers-Widescreen-7

Angelina Jolie nu e singura celebritate care și-a dorit ca viața ei să devină subiectul unei cărți. Printre celebritățile care au făcut deja acest pas se numără: Steve Jobs(a cărui biografie a fost scrisă de Walter Isaacson), Adele(a cărei biografie a fost scrisă de Caroline Sanderson),  Barack Obama(a cărui biografie a fost scrisă de David Maraniss), Armin van Buuren, Vladimir Putin, Roberto Cavalli, Andrea Bocelli, Claudia Cardinale, Cristiano Ronaldo(„Ronaldo – The Obsession for Perfection”), Barbra Streisand(„Hello, Gorgeus:The beginnings of Barbra Streisand”).

Și vedete din România au avut curajul să-și împartă emoțiile vieții cu toată lumea. Printre acestea se numără Alexandru Arșinel, Monica Gabor, Cătălin Botezatu, Irina Loghin, Fuego. Adrian Mutu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: