Katy Perry se declară deranjată de artiștii care își câștigă celebritatea mizând pe nuditate

katy

Katy Perry se declară deranjată de artiștii care își câștigă celebritatea mizând pe nuditate. Deși a recurs și ea la un moment dat  la nuditate pentru a-și promova albumul Tenage Dream, astăzi, Katty are doar cuvinte de critică pentru artiștii care își folosesc goliciunea corpului pe post de „undiță” numai bună să capteze atenția fanilor. 

Sunt ciudați cu toții. Interpreții se dezgolesc și nu înțeleg de ce o fac. Mi-am expus și eu nuditatea la un moment dat, dar nu am făcut-o mereu ca să câștig atenția fanilor. E foarte trist că unii recurg la acest gest pentru a-și vinde albumurile, a declarat Katy Perry într-un interviu acordat recent. 

Dragă Katy, mama-natură nu i-a înzestrat pe toți cu talent. Unora le-a dat un bust mai generos, altora – un fund mai apetisant. Prin urmare, cei ce nu au înde-ajuns încredere în talentul lor încearcă să ajungă la inimile fanilor pe alte căi. Nuditatea e, după mine, calea cea mai ușoară. Unde mai pui că nu presupune nici cheltuieli și plus la toate nu trece neobservată. Păcat că unii artiști ajung să ia această cale, dar dacă n-ar fi ei … pe cine am mai invidia noi pentru silueta lor perfectă ? 🙂 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: