Bărbații se simt mai împliniți abia la 54 de ani

a (43)

Bărbații se simt mai împliniți abia la 54 de ani. Aceasta este concluzia unui recent studiu. Potrivit cercetării, reprezentanților sexului tare le ia mai mult timp să fie mulțumiți de viața lor. Mulți dintre aceștia cunosc stabilitatea odată ce se apropie de vârsta de pensionare, când toate grijile casei și problemele profesionale rămân în urmă. Datele oficiale arată că în medie 2/3 din copiii care apar pe lume au tătici cu vârste de 30 de ani. Astfel bărbații ajunși la 30-32 de ani sunt cei mai stresați. 

Stresul cu care se confruntă aceștia apare ca urmare a responsabilităților de tătic, problemelor financiare și lipsei de afecțiune din partea soției, care odată devenită mamă se dedică mai mult copilului și mai puțin soțului. În rezultat, bărbații devin mai nesiguri pe ei, mai singuratici, mai asaltați de griji. Plus la toate se accentuează și problemele lor de sănătate. Până la 54 de ani bărbații trăiesc cu teama că își pot pierde slujba, că nu-și pot întreține familia, iar după ce trec acest prag au impresia că s-au născut a doua oară. 

Cu siguranta, studiul dat îi vizează pe bărbații americani a căror bătrânețe este asigurată cu o pensie decentă. Nu același lucrul îl putem spune și despre bărbații noștri, care nici nu vor s-audă de pensionare. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: