Ce îi atrage pe bărbați la o femeie ? Fără îndoială, BUSTUL

shot0066

Ce îi atrage pe bărbați la o femeie ? Fără îndoială, BUSTUL. Aceasta este concluzia unui recent studiu american. Potrivit cercetării demarate recent în SUA pe un eșantion de 36 de bărbați, sânii unei femei atrag mai mult decât orice privirile bărbaților. Oamenii de știință au concluzionat acest lucru analizând privirii masculilor în momentul în care acestora le iese în cale o femeie frumoasă.

În cadrul experimentului, participanții la studiu au mai fost monitorizați în timp ce admirau pozele unor femei cu diverse tipuri de siluetă: . În final, cercetătorii au stabilit: Nu chipul femeii îi atrage pe bărbați, ci sânii, talia și posteriorul. Lucrul acesta nu cred că mai uimește pe cineva 🙂  

Anterior, în cadrul unui sondaj realizat în SUA pe un eșantion de 1000 de bărbați s-a stabilit că ochii și zâmbetul sunt cele mai vânate părți ale corpului unei femei, acestea fiind urmate de sâni, podoaba capilară, greutate, picioare … Să înțeleg că bărbații zic una, dar fac alta ? Sexul tare nu are înde-ajuns curaj să recunoască că îi atrage cu adevărat la o femeie ! Și asta pentru că dacă ar avea curaj, ar avea mai puține șanse să ne aburească mințile cu fraze de genul: Ce ochi frumoși ai ! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: