Dan Bălan a fost desemnat cel mai bun interpret a premiilor ruseşti Music Box

Dan-Balan-Дан-Балан-5

La capitolul ureche muzicală, Dumnezeu a fost foarte generos cu noi, moldovenii. Spun asta, pentru că avem voci frumoase în țară, voci care de-a lungul timpului au reușit să ne ducă faima în lume și să se impună ca adevărați maeștri în ale cântatului. Dan Bălan este doar una dintre celebrele voci de aur ale Republicii Moldova. Interpretul în vârstă de 34 de ani a fost desemnat recent cel mai bun cântăreț a premiilor ruseşti Music Box. Premiile Music Box, organizate în premieră de un post de radio din Moscova, sunt, pe piaţa muzicală din Rusia, echivalentul trofeelor MTV.

Timp de patru luni de zile rușii au votat cea mai frumoasă voce masculină, iar în final interpretul moldovean s-a dovedit a fi mai bun decât alte nume celebre muzicale din Rusia, printre aceștia interpretul Dima Bilan, care s-a clasat pe poziția cu numărul doi, Timati, Ivan Dorn. 

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-zone, care s-a destrămat în 2005, a ales o carieră solo la Los Angeles, iar în prezent locuiește la New York. Printre hiturile care l-au făcut celebru în întreaga lume se numără piesele „Crazy Loop” ,”Chica Bomb” , „Justify Sex” , „Freedom”.  Felicitari, Dane ! Suntem foarte mândri de tine ! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: