Renunțând la carne femeile își pun în pericol sănătatea

shot0006

Renunțând la carne femeile își pun în pericol sănătatea. Aceasta este concluzia oamenilor de știință americani. Potrivit cercetătorilor carnea și produsele din carne bogate în proteine asigură tinerețea inimii și a vaselor de sânge. Mai mult de atât, consumul de carne slabă  are un efect favorabil asupra nivelului de colesterol din organism determinând normalizarea metabolismului, fapt din care rezultă sănătatea pielii, a unghiilor și a podoabei capilare.  

În această ordine de idei, cercetătorii atenționează că femeile ce urmează o dietă vegetariană(săracă în proteine) se expun mai multor riscuri. Printre acestea se numără : tulburările hormonale, anemia, uscarea excesivă a pielii, căderea părului şi fragilizarea unghiilor.
Așadar, atunci când renunțați la carne pentru a slăbi , nu uitați să cântăriți bine în cerebelul Dvs ce vă e mai de preț frumusețea sau sănătatea. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: