Gisele Bundschen: Sunt o mămică pupăcioasă

Gisele-Bundchen-Tom-Brady-Take-Kids-Disneyland

Unul dintre cele mai bine plătite fotomodele ale momentului, Gisele Bundchen, declară că nu se gândește la pensionare și că rolul de mamă a făcut-o cu adevărat împlinită.  Într-un interviu acordat recent revistei braziliene Quem, Giselle  susține că de când a devenit mamă familia a fost întotdeauna prioritatea ei. 

Nu este nimic mai important decât familia mea. Când m-am hotărât să devină mamă, am știut că acest lucru va deveni prioritatea mea, iată de ce a trebuit să aleg cu grijă ofertele de muncă pe care le-am primit, a declarat Gisele.

Cât privește rolul de mămică, manechinul se declară o mămică pupăcioasă, jucăușă și afectuoasă. Sunt o mamă pupăcioasă. Îmi place să îmi strâng copii în brațe. Ca mamă, rolul meu este să-mi iubesc copii, să îi ghidez către valori pozitive astfel încât, în viitor, ei să poată face alegeri bune.

Gisele+Bundchen+Park+Playdate+2+jXWWoTD29Cll

În cadrul aceluiași interviu,  Gisele a mai dezvăluit că deși s-a mutat cu traiul la New York, copii săi sunt educați în spiritul culturii braziliene.  Fotomodelul recunoaște că deseori obișnuiește să le vorbească micuților în limba portugheză. Întrebată dacă și-ar dori ca micuții să-i calce pe urme, Gisele a răspuns hotărâtă: Copiii mei vor avea libertatea de a alege ceea ce își doresc de la viața lor !

x11.jpg.pagespeed.ic.w5-TklxGxO

La cum arată, mulți bărbați ar spune că locul acestei femei nu e la cratiță. Gisele, însă, recunoaște că atunci când e cazul se ocupă personal de treburile casnice. Obișnuiesc să am grijă de casă, pentru că viața pare mai ușoară atunci când lucrurile stau la locul lor. Atunci când este necesar, spăl vasele, gătesc… Fac tot ce este nevoie. Dar, așa cum nu am suficient timp liber pentru aceste treburi, am o persoană care mă ajută.

La cei  33 ani ai săi, Gisele este mama a doi copii, Vivian, de 1 anișor și Benjamin de 3 anișori. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: