Actorul turc Aras Bulut Iynemli a luat 13 kg în greutate pentru rolul din Suleyman Magnificul

0d28bfb52eb50fa9fab9581fc6a440da

Actorul turc Aras Bulut Iynemli, cunoscut pentru rolul lui Baiazid(unul din cei patru băieți ai sultanului) în serialul Suleyman Magnificul a oferit de curând un interviu pentru revista Marie Claire, ediția din Turcia. Cu ceastă oczie Aras a vorbit despre modul în care s-a pregătit pentru rolul său:

Ca să obțin acest rol a trebuit să iau 13 kg în greutate, să învăț să călăresc și să mânuiesc sabia, a declarat Aras Bulut. Actorul a mai dezvăluit un secret: Înainte de a începe filmările, obișnuiesc să ascult muzică. Pentru fiece personaj am o colecție de piese muzicale.  

9(283)

Întrebat dacă are ceva în comun cu personajul său, actorul a menționat că Baiazid a trăi în alte vremuri, ghidate de alte tradiții și alte valori și deci prin urmare ei doi nu prea au nimic în comun, deși în unele cazuri, Aras ar fi procedat exact ca personajul său.  Cât privește filmările pentru Suleyman Magnificul, Aras Bulat Iynemli se declară nespus de fericit atunci când ajunge pe platourile de filmare și muncește cot la cot cu o seamă de profesioniști, fie că aceștia sunt regizori, actori sau scenariști. În timpul liber actorul mai trage și o fugă la facultate, acesta fiind student la o Universitate Tehnică din Istanbul.

De mic copil am acordat o atenție deosebită studiilor. Desigur, nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să învăț în timpul liber de la filmări. Nu știu dacă voi deveni vreodată inginer-constructor, dar știu sigur că cunoștințele dobândite la orele de fiză și matematică îmi vor prinde bine în viață, a declarat Aras. 

aras-bulut-iynemli

Probbil vă întrebați de unde și până unde a ajuns Aras actor. Ei bine, aflați că pasiunea pentru actorie există în genele actorului. Sora mea e prezentatoare tv. Fratele meu mai mre e actor. Mama spune că noi avem actoria în gene. Întotdeauna am visat să devin inginer, dar am fost mereu atras și de teatru și cinema, a declarat Aras Bulut. 

În cadrul aceluiași interviu Aras a spus că duce dorul anilor de studenție, iar atunci când nu se simte în apele sale adoră să se plimbe. Aras a mai recunoscut că suferă de gelozie și că relațiile de altădată în care tinerii petreceau timpul unul lângă celăllt înghețând de frig afară erau mai adevărate comparativ cu relațiile din zilele noastre când tot mai mulți tineri preferă să petreacă timpul împreună într-o lume virtuală. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: