Actrița Giovanna Antonelli își golește garderoba pentru a-i face fericiți pe cei nevoiași

gio-1

Actrița Giovanna Antonelli își golește garderoba pentru a-i face fericiți pe cei nevoiași. Potrivit presei braziliene, recent, actrița cunoscută pentru rolurile sale din telenovela Clona și Legături de familie, a organizat un târg de caritate la Rio, la care și-a îndemnat prietenii celebri, să scoată la vânzare hainele de care nu mai au trebuință, iar din banii colectați să aducă lumină în casele celor săraci. 

În cadrul evenimentului organizat recent, actrița a vândut 60 din piesele sale vestimentare, inclusiv pantofi, haine, bijuterii și opere de artă.  

În vârstă de 37 de ani, Giovanna Antonelli, mamă a trei copii, declară: Când mă văd că fac curat în garderoba mea, fetițele mele spun „Mami îi va ajuta pe cei care nu au! … Făcând regulat curat în dulapul copiilor și punând deoparte jucăriile și hăinuțele pe care le vom doba, le insuflăm micuților sentimentul de responsabilitate socială.  

La prima licitație organizată în luna august la São Paulo Giovanna a reușit să adune din vânzări 110 miliarde. De asemenea, actrița s-a mai implicat în mai multe campanii sociale de combatere a cancerului la sân și cancerului bucal. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: