Kelly Rowland a fost cerută de soție pe Skaype

kelly-rowland-300

Kelly Rowland este oficial logodnica lui Tim Witherspoon. Interpreta, în vârstă de 32 de ani, a confirmat noutatea recent, într-o emisiune tv, în care a și arătat tuturor inelul de logodnă declarând următoarele: „El mi-a pus inelul pe deget. Suntem împreună de ceva timp. Să fiu sinceră, am încercat să ținem totul în secret ani de zile”. 

Rowland a mai dezvăluit că nu s-a lăsat ușor convinsă de Tim Witherspoon, care la rândul său, a fost foarte insistent și care, cu mult timp în urmă, a cerut-o de soție într-o convorbire purtată pe Skaype, în timp ce ea era plecată în interes de serviciu în Bulgaria. 

kelly

Prima dată am fost cerută de soție pe Skaype. I-am spus … dar suntem atât de departe.  Îmi amintesc că era foarte târziu, și am rămas pentru o lungă perioadă de timp sa ne uitam unul la altul atunci când mi-a adresat această întrebare. Părea atât de sigur că am răspuns da. M-am gândit atunci, cel mai bun prieten al meu ar putea să mă însoțească toată viața mea. El este într-adevăr cel mai bun prieten al meu”, a declarat Kelly Rowland. 

Ce romantic ! A fost cerută de soție pe Skaype atunci, când nici nu se aștepta. Multe inimi a împreunat internetul ăsta! Iată de ce eu îl numesc ajutorul lui Cupidon 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: