Meryem Uzerly: o nouă sesiune foto cu burtică

1387344797__kfxahy7xrs

Îndrăgita actriță Meryem Uzerly, cunoscută pentru rolul sultanei Hurrem din serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, se pregătește să devină mămică. Deși inițial a anunțat că nu vrea să știe sexul bebelușului până la naștere, de curând  actrița a făcut o ecografie în urma căreia și-a anunțat fanii că va avea o fetiță. Sper să-i moștenească și frumusețea și talentul, pentru că Meryem e o adevărată legendă a cinematografiei turcești. 

1387344792_oiv8a_7gs54

Frumusețea ei mă lasă fără cuvinte. Ce mult îmi lipsește pe micul ecran! Noroc cu noile poze pe care le-a făcut recent și pe care vă invit să le admirați. 

1387344791_xnpy6kocyli

Potrivit ultimilor informații apărute în presă, sarcina actriței decurge normal, Meryem petrecând mai mult timp în sânul naturii, departe de toată forfota orașului. 

1387344787_blynzphbgaiFostul iubit al actriței a refuzat să își asume responsabilitatea pentru copilul ce urmează să vină pe lume. Într-un interviu acordat la sfârșitul acestei veri, Can declara că are deja 2 copii și nu-și mai dorește moștenitori. Tatăl lui Meryem, în schimb își așteaptă cu nerăbdare nepoțica declarând că este gata să îi dea micuței numele său.  

La moment, actrița, în vârstă de 30 de ani, se află în cea de-a 7-a lună de sarcină, iar nașterea urmează să aibă loc în apă. Cel puțin așa își propune Meryem. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: