Bărbaţii şi femeile au definiţii diferite pentru infidelitate

shot0088

Bărbaţii şi femeile au definiţii diferite pentru infidelitate. Cel puțin așa arată un sondaj realizat recent în SUA. La crcetare au participat peste 2.600 de bărbaţi şi femei fără partener, cu vârste cuprinse între 18 şi 59 de ani, care folosesc site-urile matrimoniale Christian Mingle şi JDate. Rezultatele sondajului arată că 68% dintre femei și 51% dintre bărbați consideră mesajele cu conotaţie sexuală sau flirtul o formă de infidelitate. De asemenea, 90% dintre femei și 75% dintre bărbați susţin că „un sărut pasional” cu o altă persoană înseamnă un act de infidelitate. 

De asemenea, respondenţilor li s-a cerut să spună dacă practicarea „sexului cu o altă persoană decât partenerul de viaţă, în mod repetat”, reprezintă o formă de infidelitate. Astfel, 92% dintre femei au fost de acord cu această afirmaţie, 86% dintre bărbaţi fiind de aceeaşi părere. Pe de altă parte, 38% dintre persoanele fără partener au recunoscut că au fost infidele într-o relaţie anterioară – o creştere uşoară faţă de anul 2013, când doar 22% au spus că şi-au înşelat partenerul.

Pentru mine, infidelitatea înseamnă orice formă de atenție, fie ea flirt, compliment, sărut sau raport sexual, oferită unei altei persoane decât cea pe care o numești oficial jumătatea ta și căreia îi declari zilnic că o iubești. A fi infidel, înseamnă a nu-ți respecta alegerea făcută, a călca în picioare inima celui ce te iubește, a fi un om cu două fețe, un om care nu se iubește decât pe el și se gândește doar la plăcerile și poftele lui. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: