Mr. & Mrs. Smith: un film de colecție

Mr._And_Mrs._Smith

John și Jane s-au cunoscut întâmplător în timpul unei vacanțe. De atunci au înțeles cât de bine se potrivesc și au decis în scurt timp să meargă la altar. Astăzi, familia Smith e un cuplu obișnuit fără copii care are o căsnicie de aproape 6 ani și care se descurcă de minune în rolul de soț/soție. Totuși, cei doi au fiecare câte un secret unul față de celălalt: ambii sunt niște asasini profesioniști , care lucrează pentru organizații concurente, dar nici unul din ei nici măcar nu bănuiește acest lucru.

Totul până într-o bună zi când Jane și John sunt angajați să se ucidă aceeași persoană, dar întrucât ambii ratează ținta, în consecință, li se dă sarcina să-l omoare pe cel care a cauzat ratarea misiunii adică să se omoare unul pe celălalt. Când Jhon și Jane află adevărul, căsnicia lor e pusă la o mare încercare. Deși inițial ambii sunt ferm convinși să își ducă misiunea la bun sfârșit, treptat cei doi realizează cât de mult se iubesc și astfel decid să lupte împreună pentru căsnicia lor punându-și la respect dușmanii. 

Un răspuns to “Mr. & Mrs. Smith: un film de colecție”

  1. O fi film de colectie in seria Divertisment.Adevaratele filme de colectie la gasesti in seria Criterion sau topuri realizate de asociatii de cineasti cum ar fi AFI.com sau asociatia britanica de film(imi scapa numele).In arhiva mea de filme am cateva de colectie :Metropolis(1927),All quiet on the western front(1930)(!!!),Jules et Jim (1962),Regles de jeu(1939),400 coups(1959) si etc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: