Connect-R mai fericit ca niciodată în rol de tătic

Atunci când devin tătici, bărbații trec printr-o schimbare uimitoare. Bărbații adevărați, nu cei papă-lapte. Pentru interpretul român Conect-R schimbarea a venit la 31 de ani,  odată cu nașterea primului său copil – o fetiță dulce pe nume Maya. E de nerecunoscut. Nu l-am mai văzut până acum atât de grijuliu, atât de împlinit sufletește. Proaspătul tătic și-a adus recent fetele acasă, după ce a prelungit zielele trecute şederea în spital a Mishei (22 de ani) şi a micuţei Maya, pentru că îşi dorea ca micuţa să facă icterul în spital, sub supravegherea medicilor. Maya, în schimb nu a făcut icter în primele 3 zile din viața ei. 
1016296_803893046293774_1995630561_n

Glorie si slava Domnului Iisus , !!!! Ea este Maya !!! Iubirea noastră !!!!! 🙂 Acesta a fost mesajul lui Connect-R postat pe contul său de Facebook în ziua în care a devenit tătic.

1724100_806750746008004_2081062539_n

A urmat apoi un alt mesaj și o poză la fel de emoționantă ca prima, de această dată cu fericitul tătic care își strânge fericirea în brațe. 

Să-i fie sănătoasă micuța și să-i aducă numai bucurii ! Să fie sănătos și el și să-i urmeze exemplu toți tăticii din lumea asta. Noi , femeile, avem nevoie de bărbați puternici și grijulii lângă care să devenim mame. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: