Un Te iubesc spus de zece ori pe săptămână asigură o căsnicie reușită

ki (110)

Cuplurile care își doresc să aibă o căsnicie reuşită trebuie să se sărute şi să îşi spună „Te iubesc” de 10 ori pe săptămână şi să iasă împreună în oraş de cel puţin trei ori pe lună. La această concluzie au ajuns recent oamenii de știință americani.  Cercetarea a cuprins un eşantion reprezentativ de 1.000 de cupluri căsătorite din SUA, 92% dintre acestea declarându-se fericite.

Potrivit cercetătorilor, trei surprize romantice făcute în fiecare lună, 10 conversaţii profunde pe teme de mare însemnătate, existența a trei pasiuni în comun pentru cei doi parteneri și două vacanțe pe an petrecute împreună contribuie la o relaţie de cuplu armonioasă. Studiul mai constată că, secretul unei căsnicii perfecte mai constă în următoarele secrete: acceptarea defectelor partenerului, încrederea reciprocă, capacitatea de a spune „îmi pare rău”, petrecerea timpului liber alături de persoana iubită, relaţii de prietenie excelente între parteneri,  o viață sexuală activă( sex de trei ori pe săptămână) şi îmbrățișările de 7 ori pe săptămână.

ki (109)

Cercetătorii constată că chiar și trei dispute verbale pe lună se află pe lista secretelor pentru o căsnicie fericită. Acelaşi studiu a dezvăluit, totodată, că peste 50% dintre respondenţi erau buni prieteni cu partenerul de viaţă actual înainte de a începe o relaţie de cuplu cu acesta şi că aceştia au trăit în concubinaj şi au aşteptat, în medie, puţin peste trei ani înainte de a se căsători.

Studiul a fost realizat de compania online de cercetări de marketing OnePoll.com în perioada 30 ianuarie 2013- 9 februarie 2014. 

Acum că am aflat secretul unei căsnicii fericite pot merge liniștită la altar 🙂 Vreau să fiu o soție exemplară și să am un soț pentru care să-i iu recunoscătoare lui Dumnezeu în fiece zi. Cum mă văd cu verigheta pe deget, promit să țin  cont de sfaturile de mai sus. 

2 răspunsuri to “Un Te iubesc spus de zece ori pe săptămână asigură o căsnicie reușită”

  1. Reblogged this on chirico and commented:
    verigheta numai dupa 3 ani !)))):

    • La mine sunt mai bine de 5 ani la mijloc si verigheta lipseste 🙂 probabil cineva nu se grabeste sa mi-o puna pe deget, pentru ca nu obisnuiesc sa port inele … cum le primesc cadou asa si stau in cutioara 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: