Cuplurile în care soția câștigă mai mulți bani decât soțul sunt mai longevive

cariera_si_bani

Cuplurile în care soția câștigă mai mulți bani decât soțul sunt mai longevive. La această concluzie au ajuns recent cercetătorii americani. Aceștia au monitorizat circa 4.000 de cupluri și a constatat că familiile în care soția primește mai mulți bani la serviciu sunt mai puțin expuse riscului de a sfârși cu divorț.  

Cercetătorii explică acest fapt în felul următor: în familiile în care soția câștigă mai bine, soțul e mai puțin tentat să divorțeze(sigur, cine-i prost să renunțe la o mină de aur). Studiul a mai scos la iveală faptul că 30% dintre femeile căsătorite și-ar dori să fie casnice. Totodată, 6 din 10 femei ar prefera să lucreze doar câteva ore în zi. Femeile cu copii mici, ies la serviciu mai degrabă de nevoie decât din propria dorință, asta deoarece creșterea unui copil presupune multe cheltuieli. 

Așadar, până la urmă, banii aduc fericirea doar dacă ajung în portmoneul femeilor(sper că bărbații și-au notat acest lucru 🙂  ). Nu degeaba se zice că banul e ochiul dracului, iar femeia e un pui de drac, care te poate face și bogat și sărac.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: