Infidelitatea sexuală doare mai mult decât cea emoțională

shot0005

În cazul bărbaților, infidelitatea sexuală doare mai mult decât cea emoțională. Aceasta este concluzia unui studiu american publicat în revista Evolutionary Psychology. Potrivit cercetării demarate de un grup de cercetători de la Universitatea de Stat din Kansas, doar o treime din bărbați suferă de pe urma infidelității emoționale a partenerei lor de viață sau de cuplu. 

De asemenea, în cadrul sondajului, patru cincimi dintre femei au afirmat că s-ar simţi mai geloase dacă partenerul lor s-ar îndrăgosti de altă femeie decât dacă acesta ar avea o o partidă de sex extraconjugală. Sondajul a fost realizat pe un eșantion de  477 de persoane adulte, bărbaţi şi femei. 

După cum observați, iubind cu trupul facem mai mult rău decât dacă am iubi cu sufletul. Poate acesta e și motivul pentru care mulți oameni nu mai pun preț pe suflet, pe frumusețea interioară, pe a fi Om, a-ți iubi sincer și a-ți respecta jumătatea și propriile alegeri pe care le-ai făcut atunci când ai ales să fii cu Cineva și să împarți cu el întreaga ta viață.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: