La 7 ani, Suri Cruise, a făcut o pasiune pentru machiaj

page

Actrița Katie Holmes a dezvăluit recent pentru cititorii revistei franceze Elle, ce pasiune are fiica ei Suri, în vârstă de 7 ani. Fiica mea, Suri adoră machiajul. Ori de câte ori prietenele ei ne fac o vizită, nu-mi găsesc trusa de machiaj. Încer să îi explic că trebuie să se limiteze la un machiaj discret. Poți folosi un singur produs, că doar nu o să-ți pui toate bijuteriile deodată pe tine, a declarat Katie Holmes. 

Se pare că micuța Suri nu prea a moștenit-o pe mami la caracter. Zic asta deoarece, Katie Holmes a fost eroina mea preferată în copilărie. Eu și mulți alții am îndrăgit-o pentru naturalețea sa cu care ne-a cucerit în serialul Dawson s creek. Întotdeauna am apreciat simplitatea și inocența chpului ei și chiar dacă la prima vedere nu e aproape de calitățile unei Miss Univers, pentru mine a fost întotdeauna o femeie frumoasă, o femeie adevărată și nu o păpușă artificială ca multe alte actrițe de la Hollywood. 

În vârstă de 35 de ani, Katie Holmes, a mai dezvăluit pentru aceeași revistă cui îi datorează farmecul ei: Mama mea, Kathleen, este un decorator. Ea m-a învățat că naturalețea este cea mai măgulitoare. Machiajul ar trebui să ne ajute să ne punem în evidență frumusețea. 

Ce pot să zic ? Mi se pare o prostie să te machiezi la 7 ani. A moștenit frumusețea părinților săi și cred că ar trebui să fie mândră de felul în care arată. E o drăguță și fără machiaj. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: