Teo Trandafir: Poate să se ducă să se … cu alta, dar să n-o iubească

teo_07_d7b1df0df0

Îndrăgita prezentatoare tv Teo Trandafir vorbit recent despre o problemă de cuplu de când e lumea și pământul și anume – înșelatul. Teo se arată ferm convinsă că atât timp cât femeia nu știe de escapadele soțului/iubitului, ea n-are nici o grijă, însă când adevărul iese la suprafață, noi, femeile suntem de nerecunoscut. Astfel, Teo a dezvăluit în ce condiții ar tolera escapadele extraconjugale ale jumătății sale.  Poate să se ducă să se … cu alta, dar să n-o iubească. Dute și înșeală-mă, dacă o iubești îți tai carotida. Dute și fă ce ai de făcut, dar să nu aflu vreodată, că dracul te ia … dar nu pune mâina și-o iubi că nu te vezi de  dimineață,  a declarat Teo în cea mai recentă ediție a emisiunii Teo Show de la Kanal D. 

Teo are mare dreptate atunci când spune că noi, femeile, putem să tolerăm un partener infidel atunci când suntem convinse că a călcat strâmb din prostie și nu din dragoste. Cu siguranță, sunt foarte multe femei care m-ar putea contrazice, zicându-mi la ce bun să stai lângă cineva care te-a înșelat. Spun asta pentru că și eu eram de aceeași părere până a ajunge în Clubul femeilor înșelate, dar uite că atunci când iubești, nu te zgârcești să mai oferi o șansă în plus, fie că o faci din obișnuința de a sta cu el, fie din prostie. 

Și-apoi bărbați sfinți nu sunt și nu s-au născut încă, iar femei neînșelate au fost și vor fi și acelea nu au avut în viața lor un bărbat.  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: