Nicoleta Luciu: Vreau să-mi fac fund de braziliancă

luciu-piscina-2

Nicoleta Luciu s-a pus serios pe slăbit după ce în presă au apărut mai multe informații precum că kilogramele în plus ar fi dus-o în pragul depresiei. Într-un interviu acordat recent pentru emisiunea Draga mea prietenă de la Kanal D, vedeta a declarat: N-am suferit de nici o depresie. M-am îngrășat pentru că m-am simțit bine.  O să mă conturez acum și o să arăt exact ca în reclamele alea în care nu mai trebuie să retușezi nimic. De la o vârstă nu te mai ajută nici un sport… Eu am început tratamentul cam de o lună și am niște fese beton. Vreau să-mi fac un fund de braziliancă, a declarat Nicoleta. 

Frumoasa brunetă a mai dezvăluit că a dat jos 6-7 kg  jos la burtă și că la moment consumă doar legume bogate în apă gen morcovi, ardei, castravete, roșii. Cât privește bustul, acesta a rămas la fel de frumos. La bust sunt bine de tot. A avut Kasem grijă 10 ani să stau dreaptă. Silicoanele sunt pe viață, dar având în vedere că sunt foarte mari și vă dați seama, gravitația își spune cuvântul și va trebui să mai fac o tură pe la cabinet peste vreo 10 ani. Bine, vedem, peste 10 ani, dacă o să fiu în America, vă salut de acolo. 

La-mulți-ani-Nicoleta-Luciu

Cât privește problema cu tenul, s-a găsit și pentru aceasta o soluție și anume apa de argint sau apa coloidală. Am încercat tot felul de remedii și cu apă coloidală am scăpat. Seara înainte de culcare trebuie să te dai cu ea pe față și să stai pe întuneric. Dimineața pe stomacul gol și se stă pe întuneric , pentru că este foarte sensibilă la lumină. Dacă nu te ferești de lumină, efectele se înjumătățesc.Am văzut că se văd rezultatele de la a-3 a zi, iar la două săptămâni am scăpat de tot. Mi-au mai rămas câteva semne care au început să se ducă și ele și am o lună de când am scăpat, a declarat Nicoleta Luciu.

Cum-şi-a-petrecut-Nicoleta-Luciu-vacanţa-de-şase-săptămâni-în-Croaţia

Vedeta a mai vorbit și despre copii săi, și anume despre fetița ei – Kim, care din spusele Nicoletei este exagerat de cochetă și de fină, Nicoleta declarând că nu seamănă cu ea la acest capitol. Singurul copil din 4 care și-a spart dinții este fata. Singura care dă peste cap este fata, singura care a sărit patul este fata, a declarat Luciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: