Hanoi, capitala Vietnamului, este cel mai accesibil oraș pentru turiști în vara anului 2014

hanoi_1_1000

Hanoi, capitala Vietnamului, este cel mai accesibil oraș pentru turiști, din perspectiva prețurilor, în vara anului 2014. La această concluzie a ajuns un studiu recent.  Clasamentul a fost întocmit luînd în calcul prețurile estivale privind cazarea, transportul, mâncarea toate valabile în câteva restaurante de 5 stele din diferite orașe ale lumii. 

Astfel, aflați că o zi și o noapte în Hanoi vă costă doar 155,3 dolari. În topul celor mai ieftine destinații pentru această vară urmează capitala Indoneziei, Jakarta. O zi de vacanță aici te costă 161 de dolari. Top 3 este încheiat de orașul  Sharm el-Sheikh din Egipt – 162 de dolari. Clasamentul celor mai ieftine destinații de vacanță este completat de Bangkok – capitala Thailandei – 164,7 dolari, Sofia-capitala Bulgariei -190,5 dolari,  Cape Town- Africa de Sud -193,5 dolari, Mumbai-India – 193,7 dolari, Kuala Lumpur – Malayesia -198,7 dolari, Praga- Cehia- 200,7 dolari, Budapești-Ungaria -203,4 dolari. 

De menționat că la polul opus, cea mai scumpă destinație de vacanță rămâne Londra. O zi de vacanță aici te costă 528 de dolari. 

Așadar, unde mergem vara asta în vacanță ? Eu mi-aș dori foarte mult o excursie în Praga … Nu știu dacă mai duc la bun sfârșit acest vis, dar să sperăm că Moș Crăciun nu s-a pensionat încă  🙂 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: