O rusoaică a câștigat titlul de Cea mai frumoasa femeie căsătorită a planetei

hpNAwIoji-g

Iulia Ionina, originară din Sankt-Peterburg, Rusia, a fost desemnată cea mai frumoasă femeie căsătorită a planetei în 2014, în cadrul unui concurs internațional de frumusețe desfășurat recent în Republica Ecuador. În anul curent, la concursul de frumusețe Ms. World s-au înscris mai bine de 40 de femei frumoase din diferite colțuri ale lumii.  Câștigătoarea trofeului are 29 de ani și nu este la primul său titlu de frumusețe. În 2013, Iulia Ionina a câștigat titlul Miss Rusia International 2013. Frumoasa brunetă este mamă a 3 copii, are în spate 2 facultăți și la moment administrează o fundație de binefacere.

YUliya-Ionina-s-sem-ej-Missis-Mira-2014

Cu acest titlu, rușii au un motiv în plus să fie mândri de frumusețea femeilor lor ! Eu una, însă, țin să menționez că mai frumoase femei ca în Moldova(Moldova cea de o parte și de alta a Prutului), nu există în lumea toată.  Dacă participa la acest concurs și o reprezentantă a Moldovei, slabe șanse să fi obținut Rusia acest titlu.

Concursul Ms. World datează din anul 1985. De menționat că Rusia a ieșit învingătoare în acest concurs de 3 oriȘ în 2006, 2009 și 2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: