Doi actori din telenovela Clona își fac planuri de nuntă

debora-falabella-e-murilo-benicio-67549

Murilo Benicio, actorul cunoscut în întreaga lume grație rolului din telenovela Clona trăiește la cei 43 de ani ai săi o frumoase poveste de dragoste alături de o celebră actriță de origine braziliană – Debora Falabella(35 de ani). Recent, într-un interviu acordat revistei Quem actorul a dezvăluit că deși se iubesc, cei doi trăiesc separat.

Debora are viața ei în Sao Paolo și eu pe a mea la Rio. Am un apartament în Sao Paulo foarte frumos, care este și casa ei, și ea are un apartament în Rio de asemenea. Ne dăm întâlniri și ne e bine împreună … Sunt un norocos că am întîlnit-o pe Debora, a declarat actorul.

Murilo Benicio e_ so_ chamego com a namorada Debora Falabella-1152

În cadrul aceluiași interviu, Murilo a declarat că actuala sa iubită se înțelege de minune cu cei 2 copii ai săi, rezultați din relații anterioare: Antonio, 17 ani(din relația cu Alesandra Negrini) și Pietro, 9 ani (din relația cu Giovanna Antonelli). Mai mult de atât, și Murilo a devenit practic cel mai bun prieten pentru fetița Deborei – Valentina, în vîrstă de 5 ani. Cei doi își doresc o nuntă modestă, la care să fie invitați doar cei mai apropiați prieteni. Pentru moment, însă, singurul lor plan de viitor e să împartă aceeași casă.

debora-falabella-e-murilo-benicio-67266

Pentru aceeași publicație Murilo a dezvăluit că și-a luat de curând o casă la țară în regiunea Secretario(cartier din Petropolis).

Sărbătorile în copilărie le petreceam în casa bunicului meu. Întotdeauna am fost atras de spațiul rural mai mult ca de plajă. De asta mi-am propus să le insuflu și copiilor mei această dragoste. Așa că mi-am o mică fermă în Secretario. De mici, cei doi copii ai mei eau lapte proaspăt de vacă. Pietro e înnebunit după pui. Merge desculț să-i vadă. Se întoarce mereu zgârâiat, după care înoată cu rațele în lac, a declarat Murilo Benicio.

Pentru aceeași revistă, Murilo a mai dezvăluit că își mai dorește o casă la Rio, vis pe care și-l va realiza curând.

Telenovela Clona l-a cuplat pe Murilo Benicio acum câțiva ani cu frumoasa actriță Giovanna Antonelli, care i-a dăruit actorului un băiat. Relația lor, însă, n-a fost una de durată. Pe Debora Fallabela a adus-o în viața actorului brazilian o altă telenovelă – Avenida Brasil. Să sperăm că măcar de data asta va fi cu noroc.  🙂

Un răspuns to “Doi actori din telenovela Clona își fac planuri de nuntă”

  1. Zavoda Marinela Says:

    Murilo Benicio a cunoscut-o pe Debora Falabella in anul 2001 cand au filmat Clona, unde ea juca rolul ficei lui (Lucas), Mel. Ca s-au indragostit dupa multi ani, cand filmau Avenida Brasil e o alta poveste. Am citit ca noul post TV al d-nei Ruxanda Ion, Happy Chanel,va difuza aceasta telenovela de succes marca Globo .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: