Fiica lui Kim Kardashian și Kanye West și-a făcut debutul în modeling la doar 13 luni

Kim-Kardashian-Gives-North-West-Present-Angers-Fans--650x433

Micuța North West, fiica vedetelor americane Kim Kardashian şi Kanye West, a debutat ca model într-o revistă de modă din SUA( CR Fashion Book) la doar 13 luni ale sale. Purtând accesorii și hăinuțe marca Chanel, North West a realizat primul său pictorial de modă, descurcându-se de minune în fața aparatului foto, lucru confirmat chiar și de mămica sa recent într-o emisiune televizată.

Northwest

Pozele au fost realizate în alb-negru, iar una din ele e însoțită de o declaraţie a directorului de creaţie al casei Chanel, Karl Lagerfeld: „Nu este niciodată prea devreme să îţi pese de modă”.

Nu-i devreme pentru cei care-și permit acest lux, pentru oamenii de rând, în schimb, după părerea mea, moda de la vârste fragede dăunează grav bugetului familial. 🙂 Și-apoi, dacă obișnuiești un copil doar cu hăinuțe stilate, vine o zi când acesta ajunge să judece oamenii după vestimentația pe care aceștia o poartă.

Cât o privește pe micuța North, nu mai surprinde pe nimeni că de frumoși, talentați și fotogeni sunt toți în familia West 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: