Casa Regală în culmea fericirii: Ducesa de Cambridge este din nou însărcinată

Royal Wedding - The Newlyweds Greet Wellwishers From The Buckingham Palace Balcony

Prinţul William şi Kate Middleton aşteaptă cel de-al doilea copil. Fericita noutate a fost făcută publică de Casa Regală Britanică în această dimineaţă. „Ducele şi Ducesa de Cambridge anunţă că Ducesa aşteaptă cel de-al doilea copil”, se arată în comunicatul oficial al familie regale. „Regina şi membrii celor două familii sunt încântaţi de aflarea acestei veşti”, au adăugat reprezentanţii Casei Regale.

royals2

Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013. La fel ca la prima sarcină, ducesa de Cambridge suferă de greţuri matinale violente şi este tratată de medicii familiei regale la palatul Kensington.

52480a00bd1b9kat2

Oare ce le va aduce barza de data această ? Sper să fie o fetiță, nu de alta, dar la cât de drăguță e Kate, ar fă păcat să nu-i moștenească nimeni frumusețea (atât interioară, cât și exterioară  🙂 ) . În plus și Harry, fratele lui William a declarat recent că își dorește ca de această dată fratele său mai mare să devină tătic de fetiță: Dacă se va naște o fetiță, mi-ar plăcea să văd cum se va descurca de această dată William, a declarat Harry.

Amintim că Wiliam și Kate s-au cunoscut în septembrie 2001, la Universitatea St. Andrews din Scoţia, unde erau amândoi studenţi. Kate a fost cea care l-a convins pe William să nu părăsească universitatea, unde el urma, ca şi ea, cursuri de istoria artei. Ea l-a convins să rămână şi să opteze în schimb pentru cursurile de geografie. În martie 2004, Wiliam și Kate au fost surprinși de jurnaliști în timpul unei vacanţe de schi,, iar reprezentanţii palatului Buckingham au confirmat zvonul potrivit căruia cei doi formează un cuplu.

Prince William holds Prince George as Catherine, Duchess of Cambridge, gives him a toy during a visit to the Bilby Enclosure at Sydney's Taronga Zoo

În aprilie 2007, purtătorul de cuvânt al palatului regal a anunțat că cei doi s-au despărţit. Ulterior, William a fost surprins la mai multe petreceri în compania altor femei. A urmat apoi marea împăcare, după cate William a început să lucreze la o bază pe care Royal Air Force o deţine în Ţara Galilor. Cu ocazia unei vacanţe în Kenya, în octombrie 2010, prinţul a cerut-o pe Kate în căsătorie şi i-a oferit inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana.

william-kate-waving

Pe 29 aprilie 2011, Wiliam și Kate au jucat o nuntă de poveste la catedrala Westminster din Londra, iar peste aproape doi ani a venit pe lume și fructul dragostei lor – micuțul George. 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: