Oamenilor frumoși li se întâmplă doar lucruri frumoase!

trucuri_frumusete_02_1f67926750

Pentru că astăzi e Ziua internațională a Frumuseții, am un mesaj pentru voi, frumoșii mei cititori: Frumusețea trăiește în fiecare din noi. Unii sunt frumoși la sufletul, alții –  la chip, unii – cu fapta, alții – cu vorba. Fiecare din noi are o frumusețe a lui, irepetabilă, care se cuvine a fi zilnic răsfățată și alimentată cu încredere de sine. Ești un om frumos, pentru că frumusețea înseamnă dragoste, iar dragostea e parte din viața ta … Ești un om frumos, pentru că frumusețea înseamnă bunătate, iar bunătatea e calitatea care te definește cel mai bine ….

Ești un om frumos, pentru că în orice împrejurare rămâi tu însuți, indiferent de ce zice moda sau gura lumii, ești un om frumos, pentru că te accepți și te iubești așa cum ești și ai curajul să spui că frumusețea ta nu e cu nimic mai prejos de frumusețea altora, că ceea ce te diferențiază de alții, te face mai special(ă).

niciodata-nu-te-indoiesti-frumusetea-ta-2

Nu uita: Ești un om frumos, indiferent de ce spun gurile rele, indiferent de ce spune oglinda ta, indiferent de ce crezi tu însuți atunci când nu te simți în formă. Crede în frumusețea ta din toată inima și trupul tău va reflecta starea ta interioară. Pentru că frumusețea nu înseamnă doar gene frumoase moștenite din generații în generații, frumusețea adevărată vine din interior și de multe ori se rezumă la încrederea și dragostea de sine de care dai dovadă. Crede în frumusețea ta și ți se vor întâmpla doar lucruri frumoase! Pentru că oamenilor frumoși li se întâmplă doar lucruri frumoase!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: