Lecție de viață: Surprizele

birou

Nouă, femeilor, ne plac surprizele plăcute. Acestea sunt ca o gură de aer curat pe care o luăm după câteva zile de vacanță petrecute între patru pereți. Ne fac fericite dulciurile, sărutările și îmbrățișările pătimașe, mesajele de dor, copii, banii, hainele noi, vacanțele exotice și nu în ultimul rând – florile.  

Suntem înnebunite după flori. Ne place să le primim în dar cu și fără ocazii. Ne place să ne bucurăm de lucruri frumoase și pline de viață. Să facem loc în viața noastră pentru mai multe culori, pentru mai multă fericire, pentru mai multe porții de afecțiune.

Dar toate astea trebuie să vină neapărat de la cineva drag sufletului nostru. Pentru că, o fi florile un motiv de bucurie, dar dacă bucuria asta nu vine de la o altă bucurie, sufletul nu zâmbește, deși chipul poate schița un zâmbet fals.

Surprizele au fost create pentru noi, femeile. Pentru fericirea noastră, pentru zâmbetul cu care bărbații adoră să-și facă ziua mai frumoasă. Ele sunt și vor fi mereu cel mai scurt drum spre inima unei femei, cea mai simplă cale de a spune femeii dragi cât de mult îți pasă de fericirea ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: