Oana Zăvoranu e convinsă că fostul ei soț nu-și iubește actuala nevastă

0-144768-pepe

Oana Zăvoranu a fost recent invitată în platoul emisiunii Wow bizz de la Kanal D. Cu această ocazie, frumoasa brunetă a reluat războiul cu actuala soție a fostului ei soț, interpretul Ionuț Pascu alias Pepe. Ea îl iubește, săraca! El – niciodată! Dumnezeu nu doarme și de asta o să-i dea mulți copii. El o să rămână cu o echipă de fotbal și cu o femeie pe care nu o iubește, a declarat Oana.

În aceeași emisiune vedeta a vorbit și despre infidelitatea lui Pepe pe vremea căsniciei lor. Eu am primit în casă două fete de oraș cărora le-a fost foarte rușine să spună Oana, noi întrețineam relații sexuale cu fostul tău soț în timp ce tu erai la o emisiune tv.Oana Zăvoranu a ținut să mai amintească că Pepe are și alți copii în afara căsniciei sale cu Raluca Pastramă, dar acest lucru este ținut departe de ochii lumii. Oana susține că femeile care l-au făcut pe Pepe tătic se tem să apară la tv, acestea fiind amenințate de fostul ei soț. Un lucru e sigur: Ele se simt bine când sunt eu la mijloc, a declarat Oana Zăvoranu.

Bruneta a mai vorbit și de motanul ei Martin, care la anul face majoratul, spre marea surprindere a tuturor, dar și despre teama ei de a merge cu liftul. Nu merg cu liftul, pentru că am câteodată claustrofobie, a declarat Oana Zăvoranu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: