Hrișcă cu pește prăjit și salată de varză murată cu morcovi

2a

Ingrediente:

1 pahar de hrișcă

varză murată, 1 morcov

1 pește(macrou)

ulei, sare, puțină făină, 1 ou

Alegem hrișca și o spălăm. În tigaie încingem uleiul, după care călim 2 minute hrișca deja spălată. Turnăm în tigaie 2 pahare cu apă, punem sare, condimente(Maggi Secretul Gustului ). Acoperim tigaia cu un capac și dăm la foc mic să fiarbă hrișca. Între timp, spălăm și curățim peștele. Îl sărăm, pipărăm,   îl trecem prin făină apoi prin ou bătut spumă și îl prăjim în ulei într-o altă tigaie. Din varză murată, 1 morcov ras și puțin ulei și sare pregătim o salată. Poftă bună.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: