Șerban de la Animal a scris de curând o poveste pentru copii

IMG_7621_1200x1200_1200KB1

Șerban de la Animal X a fost de curând invitatul lui Teo Trandafir într-o emisiune televizată difuzată de Kanal D. Cu această ocazie, tînărul interpret a dezvăluit că a scris de curând o poveste pentru copii. Trebuie să o editez. Acum e în variantă RAW. Am terminat-o nu de multă vreme, de 2 săptămâni, a declarat Șerban.

serban-3_76cbc11a52

În aceeași emisiune, Șerban a vorbit și despre show-ul televizat Kids sing, la care a mers de curând împreună cu fiul său.

E foarte tare show-ul . E un show deosebit. Am văzut copii foarte talentați. Nu am apucat să prind foarte multe. De fapt am prins doar o fetiță. A cântat și am rămas surprins. Eu am fost am dat o audiție pentru ca să fiu prezentatorul emisiunii Kids sing. Când eram mic nu m-au atras și atunci chiar nu erau așa show-uri de genul ăsta, chiar să ai o șansă reală, cum sunt acuma multe, a declarat Șerban. 

Așteptăm cu mare drag să-ți citim povestea, Șerbane! Mai rar așa bărbați, pe care rolul de tătic îi motivează să facă mai multe lucruri frumoase pentru copii săi și nu numai.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: